Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KAMU!
Nem volt olyan MAGYAR ember aki kézhez kapta és bizonyítani is tudta!
Szia!Bocsi, a zavarásért, illetve bocsi, hogy körlevelezek, de ezt szerintem megéri elolvasni! Na szóval van 1 oldal, ahol lehet nyerni mindenféle cuccot. Telefontól elkezdve számítógépen át egészen a PS-ig. Csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz ezen a linken: http://www.xpango.com?ref=9118... aztán elkezded az embereket meghívni. Ki kell választani a cuccot, ami kell neked, és össze kell gyűjteni hozzá a pontokat. Ha eléri a pontszámod azt a mércét, ami kell a dologhoz, akkor pár héten belül kipostázzák. Mindenképpen ird be majd a regisztrációnál a Refferal Id pontba, hogy: 91185232. Ha van még kérdésed, írj bátran! Üdv: Sanyi
IRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWOR jelszavad
CONFIRM PASWOR jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or ref
Ref id-nek ezt ird: 91185232
helló,
huhh bazze skyro mitörtént a kipuddal? már így találtad reggel?
az FBI-nak érdekében állhatott hogy nelegyen meg civil kézben ez az űrtechnika....
ja amugy meg a mocimnak csak a vezárműlánca volt laza azon kell állítani aztán összerakni, ugyhogy megnyugodtam
Annyira azért nem fogok rajta nagyot bukni,ha így lenne akkor nem adnám el!
De szinte minden új mocin buksz tisztelet a kivételnek,mint ahogy szinte mindennél igy van!
A technikával nincs baj náluk jó ez,van persze még mit finomítani rajta.
Én a hidegindítást csinálmám meg jobban,a többivel semmi gondom,endurózni tökéletes moci számomra.
SZIASZTOK!
Most keltem,de úgy látom jó idő van . Délután kerülök egyet .
ááá de jót moccoltam...igaz h majd le fagytam hiába a thermos cucc...de non jol esett szelni a kanyarokat über über über....
http://www.sportmotor.hu/motor... Tegnapi móka...Gigamagas hegyekkel ami nálunk elérhető
Davon néztem a fényképeid közt amikor munka közben vagy.....Inkább nem vitatkozom
Igen ám de most az Apriliát is igen nagy bukással fogod tudni eladni nem beszélve arról hogy talán a legnehezebb az endurók közül Az Apriliát eladni...(Két henger, kényes technikai, viszonylag ismertelen enduróskörökben, nameg ugye nincs mindenkinek laptopja ) Szóval a te döntésed de én 100 hogy megtartanám!
Ha egyszer megfogalmazódik a fejedben, hogy eladod, mondhat Neked bárki bármit, el fogod adni, legfeljebb gyártsz hozzá egy ideológiát. Nem kell ahhoz sok, hogy valaki ilyen elhatározásra jusson, egyéb számos oka is lehet, amiről lehet fogalmunk sincs. Nem vált be, és kész. Nekem pl hiányozna a bütykölés, megyek is folytatom az összeszerelés hadműveletet.
Már szokszór leírtam a fő okot miért is nem hagyom meg!
Mert ez enduró és azt nálunk már nem igazán lehet,pályázni meg nem akarok egy ilyen mocival ahoz ez nekem túl drága mulatság,megteszi oda egy jóval ólcsobb áron beszerszett gép is!
Söt lehet hogy nyúzni tanulni még kevesebbért fogok venni gépet,2T 250-en is gondolkodom 500E-ig!
Geroval egyetértek ezt a véleményt fogalmaztam meg kb 1 hete én is!
Gábot én csak olvasgatom a fórumot, néha hozzászólok
de téged nem bírlak megérteni, vaan egy zsír motorod amit te járattál be stb., szóval ismered az előéletét
hogy ezt miért akarod eladni nem értem, tegyél rá egy utángyártott idomszettet, programoztasd be hogy ne legyen brutál, tegyél rá hosszabb áttételt és tanulj meg vele motorozni!
nem okoskodni akarok, csak nem akarom hogy szarul járj!
ha most veszel egy husaberget, azok is brutálisak, szóval az erővel azzal is gondba leszel+kitudja mennyitt kell még ráverned, lehet a végén annyiban leszel mint amennyit az aprilliád ér, ja és eljön a nyár vége mire kész lesz minden

szóval szerintem nagy baromságot csinálsz ha lecseréled a digót
Én igen én igen láttam.
motortesztből derűl ki minden,a mostani karbik már jól keverik a nyálat,de ez a dellorto c vágány volt akkoriban
nekem is fos dellorto van... kéne egy fcr 39
Egyépként neked milyen van..Én is most akarok venni de nem tdk dönteni h 2T vagy 4T...le akarnak beszélni a 4T--röl...sokkal szervizigényesebb!
honann állapítod meg hogy jó vagy rosz egy karbi?
mikunikum az jó karbi
és a Mikuniról mi a véleményed?
A régebbiekben DellOrto karbi van,ma olyat nem nagyon vennék mert vannak gyerekbetegségei,mármint a karbi nem túl tökéletes működésére gondolok azoktól sokkal jobb a kehim karbis,azok már szépen muzsikálnak

Napot all!
http://dirtzone.hu/tesztek_has...
ez a Bandi gépe
Tényleg hova lett a Bandi?
700 óra után dugócsere + hüvelycsere. Ettől függetlenül szelepek vezérműlánc, stb már volt cserélve...

olvasgassad: http://dirtzone.hu/tesztek_has...

Tartós gépek ezek, csak messze nincs olyan reklámjuk mint pl a KTM-nek. Sokan nem is tudják hogy létezik...ja és az sx-f bevezetéséig (2007) az összes KTM blokk alapja a Husaberg blokkja volt, az sx-f teljesen új fejlesztés (meg is látszik a megbízhatóságán)