Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mentek zugatni?.....tök jóóó...lehet én is az uj szerzeménnyel...mert szétvet az ideg ...az apriliába meg még nix akksi...
szecsu ma 1 kor lennt leszel akkor?
Az lehet ám a gép a javából!
700 ü.órát még egy fűnyírótraktor sem megy el komolyabb beavatkozások nélkül
Ugye ezt nem gondoltátok komolyan.

Ha ilyen"tartós" verda volna mindenki ilyet venne az tuti!

Az igazsághoz hozzá tartozik hogy szerintem sem egy rossz motor,de ez már azért túlzás
jajjj nem rolatok van szóóóóóóóóó
csak hülyéskedünk
miért van az h hülyének nézik az embert....vagy bennem van a hiba?
Remélhetőleg nem lesz ilyen balaset vele,majd figyelmeztetem hogy csak óvatossan!
aztán nehogy talajt fogjon a srác
Igen azt mondta srác ma jön kipróbálni!
Megyek is takarítani mert eléggé összekentem tegnap!
ma jönnek érte?
Köszi!
Megfontolom még a dolgokat ugyis,egyenlőre csak utánajárok a mi is lenne a jó nekem ha el tudom adni az enyémet!
Hello..
Egyik havernak olyan mocija van nagyon bitang gép....de ha valami elromlik 100alatt nem jössz ki belöle...
Annyi hogy melegen keservesen indul....ha egyszer leáll!
Csak hogy tudd: A Berg hengere nem leszedhető, tulképpen nincs is henger, hanem egy hüvely van. Ahhoz hogy dugót cserélj szét kell húzni a blokkot...na ez eleve egy komolyabb beavatkozás mint ami után csak úgy eladnám a gépet. Van egy srác (oTo, enduros.hu) most újítja fel az 501-esét. Asszem 700 óra után kellett cserélni dugót + hüvelyt...ennek fényében ez az állítólag dugócserés 501-es mennyit futhatott? Ja és csak a hüvely volt asszem 80e HUF a dugó meg 40, ilyenkor illik cserélni még vezérműlánc görgőket, egy két csapágyat, szelepeket, stb...és egy ilyen felújítás nem nagyon áll meg 200e alatt. Ezután mondjuk majdnem új a gép, de miután beleöltél ennyi melót/pénzt a felújításba te eladnád?
Majd kiderül ha sikerül megnéznem.
Főleg ha számlát is tud róla bemutatni.
képet = gépet
te felújítanál egy képet teljesen és eladnád bagóért? ... hiszel még a mesékben?
Igen,igen!
Reggelt
csá!
Amit 680-ért néztem abban most teljesen új minden a blocckban.
0-km van az új dugattyúban.
szépen egyben van, de én 120e -el többért vettem a 450es FC-t...és az 2005-ös.
Na bezárt a bazár...CAKÁT ALL
ja neked is
nah megyek alvadni jó éjt mindenkinek!
milyen nagylelkű vagy