Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

álmaidban
ja...pócsón a wr-es tag mondta...eléggé tré lehetett
Te adsz nekem egy dorongmasszást én pedig nyomok arcpakolást...
Visszatérve a Brg témához.....Ez egy tipikus olyan motor amiről még nem hallottam köztes véleményt...Tehát valaki vagy nagyon imádja vagy nagyon gyűlöli(ehhez volt szerencsém élőben) Srác 650enduró szalonból 2000km gyűrűtörés (szAbolcs megye) Vissza pest gariba megcsinálták aztán ujra kb 2000 és újra gyűrűtörés.....Na bakker...
kimegyek eléd? ien hidegbe...Flora---mit szeretnél te ott? egy masszázst v egy wellnes kezelést?
Nem baj te kijössz elém ugyis aztán elugrunk a Flórába röpke 2 órára persze ugy hogy Zozzee ne tudja meg
ohh akkor még messze lexel...
Holnap 3 fele! Azon az uton leszek ami Ostrorsra megy Egerbű
Mikor jársz erre?
Komoly?
Gerre mégse megy a fővárosba bocs Szpáj nálunk pörög az üzlet sajna erről nem tehetek alkalmazkodnom kell....Viszont Elissával tudok találkozni az új felállás szerint arra van dolgom....
megnézem
Olyan ez mint egy motor vásárlásnál, nehéz fényképező gépet is választani. Van egy jó kis Fuji gép, olyan 30 körül lehet az ára. LINK
És valaki nem tud olcsón sisak kamerát? de olyan olcsobik félét ! vagy valami alkalmatosságot amivel meglehetne örökíteni egy két gurulást.
tenkju
Itt körbe tudsz nézni: fényképezőők
konkrét tipust meg márkát nem tudok mondani, de az enyém 1éve volt kb 35ezer, egész jó képeket lehet vele csinálni, és hangot is vesz....
most szntem minimum 10el olcsobb.....
kicsit nem motoros téma de:20-30 ropi között milyen digitálisfényképezőt ajánlanátok?
olyat ami a videonál hangot is vesz és penge képet csináljon
Aham értem
Hátöö...nemtom ha esetleg addigra jobban leszek akkor esetleg...(se)
akkor lehet hogy rosszul láttam?
vagy van olyan rendszám hogy XXX-999?
nem biztos, hogy rendszámos

ismerek
nem ír senki
szerintem ilyen magányba lemegyek a Faluba
Magácska jön Holnap?
ennyire unatkozik maga hogy magával beszélget?
vagyis úgy hogy te ismersz 400as EXCset?