Nemtom...abban se vagyok biztos hogy meg akarom venni...a kollégának már rövid távon is jelentős az amortizációs hatása, ez a gép meg nála van már pár éve
Hát mondjuk ez eléggé le van harcolva...viszont haveromé, szóval lehet meg tudnám szerezni valahogy okosba...és ha jól emléxek akkor rendszámos, szóval király lenne.
Amúgy ezekhez alkatrész vajon mennyire van? Mintha lett volna ezekből európai verzió is, de ez nem tudom hogy olyan-e...
amúgy nem rossz gép....ha ügyes vagy elmegy mindenfelé vele az ember......bírják a strapát is
csak jó állapotút próbálj meg szerezni ne valami lelakott szart
Beszélgettem SX380 tulajdonosával,ő azt mondja hogy inkább pont az a jó benne hogy tudsz vele finoman is menni ha meg kell a brutálisan is.
Azért mert ennek már alul is nagy a nyomatéka és így nem kell ahoz fordulaton tartani hogy meg jöjjön az erő.
Nem sokkal gyengébb alul az 525-nél.
Ha már itt tartunk, RMX-ről mesélhetnétek nekem...régebben emléxek volt már téma: műa. tankos, fordított telós a gép...ha jól rémlik, azt mondtátok, az a legbrutálabb verzió
Konkrétan erről lenne szó...
Újra!
Hát mondjuk ez eléggé le van harcolva...viszont haveromé, szóval lehet meg tudnám szerezni valahogy okosba...és ha jól emléxek akkor rendszámos, szóval király lenne.
Amúgy ezekhez alkatrész vajon mennyire van? Mintha lett volna ezekből európai verzió is, de ez nem tudom hogy olyan-e...
amúgy nem rossz gép....ha ügyes vagy elmegy mindenfelé vele az ember......bírják a strapát is
csak jó állapotút próbálj meg szerezni ne valami lelakott szart
Azért mert ennek már alul is nagy a nyomatéka és így nem kell ahoz fordulaton tartani hogy meg jöjjön az erő.
Nem sokkal gyengébb alul az 525-nél.
Konkrétan erről lenne szó...
ki hova megyeget hétvégén mocizni?
én letesztelem a Suzukit egy kicsit