Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öreg,az előbb adtam egy tel számor!Ha ő nem tud segiteni akkor senki!Vágod?
ebben lehet valami mert ugye nekem csak sima acél tengely volt eltörve és azt tökéletesen sikerült megcsinálni............
tényleg mi van nikkel ? szokott ide irogatni
nem találom a pappírt
de ezt akkor bealudták
""nikk-nek ilyen gép van lassan 2éve ha jol emléxem....most csinálta himbát....eddig ennyi baja volt az övénekszerintem jó gépek""

Jo lenne ha tudnátok adni valamilyen cimet e-mail msn vagy tel.szám amin el tudom érni a srácot jo lenne vele tumálnom kicsit
zoozee
[97724] ma 19:33
zoozee
[97713] ma 19:09
tényleg atis ezek a fasszájúak nem azt mondták , hogy január 15-én indul a bűnügy és 30 nap alatt megmondják mi a zsír ? mert akkor ezt bealudták...kicsúsztunk az időből...ill. ők
ma 17.-dike van és eddig semmit nem kaptam

válasz erre

válasz erre előzmény
Én se kaptam semmit,bár én később kaptam meg a papírt!
zoozee
[97713] ma 19:09
tényleg atis ezek a fasszájúak nem azt mondták , hogy január 15-én indul a bűnügy és 30 nap alatt megmondják mi a zsír ? mert akkor ezt bealudták...kicsúsztunk az időből...ill. ők

válasz erre
aha!olyan anyagokkal van ötvözve az alu hogy a tiszta alu pálca valami más reakciot vált ki mins amire számitana az ember!olyan mindha megedződna a heggesztés mellett!
szia szecsu
Szewa ZOOZEE!
Már is elmész?
Na további jó írkálást.Szasztok!
Yóestét!
Voltam a pályán,nem volt lenn senki
Biztos azért mert nincs meleg
A havernak pedig megjött az új SX144,de elment délebbre(Monorra) próbálgatni.Oda hozta a kereskedő!
Egy másk ismerősöm(szomszédom) meg pénteken hozta el a Zsír 450 EXC-R-t
a Zsemberitől.Őt sem láttam még használni.
Nem értem én őket

Na de majd jövő hétvégén!Tesztelünk!
de ha a berugo tengely fogazata,mérete megegyezik valami máséval akor bontobol szerintme pár ropiért tudsz venni
köszi...az is drága
megpróbálommegkeresni a darabkát aztán megheggeszteni..ha sikerül sikerül, ha nem nem
25 ezertől vannak a berúgókarok akár 50 ezerérig ...de a tiéd az 28.000 kb.
akkor rá kell faragni valamit ennyit a gyári alkatrészekröl
ezt cáfolom nem tört el aki nem hiszi jöjön el és rugdalja meg
ohh te bazdmeg hogy a törött berugokarom álljon bele a seggedbe
nah már télleg beszoptam hogy annyi..kicsit megilyedtem....
az a gáz hogy pont ugy tört el hogy az a kis gomba szerű valami amin forog a kar maga ki-be fele nah a karon az a rész ami rámegy a gombára az tört el...és necces lenne megheggeszteni
szia atis !
szerintem egy próbát megér
tapasztalat?
eltörik a heggesztés mellett az első berugásnál!