háromszor űtöttek el utcán, korház stb, de nem azért hagytam abba,, egyszerűen meguntam, és ha ezt mondom egy utcaizo fiunak akkor nem érti miröl beszélek ,hogy hogyan lehet azt megunni, de nem is baj,,,hogy nem érti, mert akkor többen lennénk az erdöben,,,
eccer én is abbafejeztem a uccaiharcot
de aztán mégis lett újra ........ egyiket eladnám az utcáravalókból
a terepet meg nem akarom befejezni mert azt is nyomom már jó régóta és nekem is ez az ami a legtöbbet adja vissza a befektetett pénzből stb....
sokkal jobb a terep motorozás ....meg ott az utcán rajtad kívül jobbára másoktól függsz és unom már, hogy kiengedem a kuplungot már húzhatom is be (sok a fasz de ezzel nem árulok el nagy titkot gondolom )
Valaki tudja, hogy mi a különbség a DR-Z 400 SM és a DR-Z 400 SMZ között? Azt tudom, hogy az SMZ-t magyarországon nem forgalmazzák, de kiváncsi vagyok.
de aztán mégis lett újra ........ egyiket eladnám az utcáravalókból
a terepet meg nem akarom befejezni
sokkal jobb a terep motorozás
jó reggelt!
Valaki tudja, hogy mi a különbség a DR-Z 400 SM és a DR-Z 400 SMZ között? Azt tudom, hogy az SMZ-t magyarországon nem forgalmazzák, de kiváncsi vagyok.
Minden jol van,nem lehet leirni a,csak megelni...majd ha hazajutok es leullepedik ez a sok dolog akkor majd megirom a memoaromat ,es majd kiderul
amgy tok happy vagyok...
Lehet hétvégén kinézünk.
a bányába le lehet menni sóskúton?
pedig biztos van neked is vmi tuti módszered a hasmenés elállítására