Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háromszor űtöttek el utcán, korház stb, de nem azért hagytam abba,, egyszerűen meguntam, és ha ezt mondom egy utcaizo fiunak akkor nem érti miröl beszélek ,hogy hogyan lehet azt megunni, de nem is baj,,,hogy nem érti, mert akkor többen lennénk az erdöben,,,
eccer én is abbafejeztem a uccaiharcot
de aztán mégis lett újra ........ egyiket eladnám az utcáravalókból
a terepet meg nem akarom befejezni mert azt is nyomom már jó régóta és nekem is ez az ami a legtöbbet adja vissza a befektetett pénzből stb....
sokkal jobb a terep motorozás ....meg ott az utcán rajtad kívül jobbára másoktól függsz és unom már, hogy kiengedem a kuplungot már húzhatom is be (sok a fasz de ezzel nem árulok el nagy titkot gondolom )
nekem is volt egy csomo,, de aztán idövel felnöttem a feladathoz,,
ja
zoozee, neked van seggrakétád is,,?
na jó reggelt mindenki! én má ki is motoroztam magam igy korán reggel, laza 50 km-t. igy lehet ám igazán felkelni
na nyomok egy aranyat ....aztán meg egy barnát

jó reggelt!
hívj fel és +beszéljük,hogy mire tudnád elcserélni 06204627680
yamaha Bear tracker 500.000ft
Milyen qvad?
SMZ?
Sziasztok!

Valaki tudja, hogy mi a különbség a DR-Z 400 SM és a DR-Z 400 SMZ között? Azt tudom, hogy az SMZ-t magyarországon nem forgalmazzák, de kiváncsi vagyok.
szewa
Tudom mi az, itt még nem néztem. Köszi
az a lényeg
igen,ugyes voltal

Minden jol van,nem lehet leirni a,csak megelni...majd ha hazajutok es leullepedik ez a sok dolog akkor majd megirom a memoaromat ,es majd kiderul

amgy tok happy vagyok...
köszi!
Lehet hétvégén kinézünk.
Szioooo Jol vagy? minden okééé? Mesélj mizu van? Hiányoltalak Probáltam tartani a színvonalat...
Úgy tudom nem, és soha nem is lehetett, ettől függetlenül mindig vannak ott, de hivatalosan tilos. De aztán lehet tévedek.
tok mas,ez nem europa de elvezem csodara.....
Szia!
a bányába le lehet menni sóskúton?
hali!
pedig biztos van neked is vmi tuti módszered a hasmenés elállítására ugye Szpájdörmen
szerintem csunnya