Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes müsor
"Isten áldja az önindítót"
pill most megyek tv-zni szeretem a TT-t is
Jövőre gondoltam cserére esetleg. Tavaly kellett nagyobb lakást vennem, még nincs befejezve. Ha most drágább vast veszek, az asszony kiherél álmomban egy viharos éjjelen
DSCOVERY MAN TT!
Bocs, de hadd ne nevezzem nevén, aki aszonta, másse csinálná különebben. Hát ezzel nem értek egyet. Meg ha valaki nem motorosbarát kormány, akkor ez az. De inkább motorozzunk. Amíg lehet
Add el tudok rá vevöt elég jo arc én birom
gyorsan írok, nehogy gyanuba keveredjek
Múltkor majnem odattam előlegként egy rmz 450-be. De lebeszéltem magam. Majd ha ezt megunom, veszek rá új idomgarnitúrát. Meg nyitott kiput plusz tíz lóerővel
nem is az hogy hívek
gondolom azokra gondolsz akik írnak is!
De akik nem írnak és itt nézik hogy mit irogatunk azokról no comment
Akkor tényleg hagyuk jol indult a mai napom nem akarom ilyennel elb@szni
Télleg haggyuk, nekem is van rendes véleményem erről. De még mindíg vannak hívei, még itt a fórumon is
Ha befut hozzátok egy RMX akkor szólj majd nekem légyszives vagy ha el akarod adni
Megnézheted neten is őket, hátha. Egyébként én rászoktam, hogy kereskedésből veszek vast. Használtat. Oda visszamehecc üvöltözni, ha netán átkúrtak valamivel
Azért ekkora baj nincs csak kicsit megfeneklett de szerintem KIB@SZOTT GYURCSÁNY az oka mindennk de ne politizáljunk
Az jó. Én még ott sose
Nekem a cimbimnek van egy bóttya itten. Együtt szoktunk veretni. De múlt szombaton nem tuttam vele két szót beszélni, annyian vótak benn nála. Én nem csak pofaeresztők, a forintot is számolták többen
Igen de montam is hogy csak velük nem jövök ki
kezd kihalni a motoros élet M.O-n!
Pedig a motoros világ ki nevelt egy VILÁG BAJNOKOT (TALMÁCSI GÁBOR) és akkor ez hanyatlik el?...
Ja kaposváron voltam már 3x a Kaposujlaki bulin
A boglári fullgáz korrekt
reményeim szerint igen
Hát reklámot nem akarok senkinek sött FULL-GAS hát semmi pénzrét még ha ingyen van akkor sem csak az itteni üzlettel van gebasz nem is az üzlettel inkább a dolgozokkal van még egy Honda képviselet.......... és 2 kis (maszek bolt) de most nem tudom ti észre vettétek-e de kicsit meg akadt a motoros piac
kellemes magömlést