Jövőre gondoltam cserére esetleg. Tavaly kellett nagyobb lakást vennem, még nincs befejezve. Ha most drágább vast veszek, az asszony kiherél álmomban egy viharos éjjelen
Bocs, de hadd ne nevezzem nevén, aki aszonta, másse csinálná különebben. Hát ezzel nem értek egyet. Meg ha valaki nem motorosbarát kormány, akkor ez az. De inkább motorozzunk. Amíg lehet
Múltkor majnem odattam előlegként egy rmz 450-be. De lebeszéltem magam. Majd ha ezt megunom, veszek rá új idomgarnitúrát. Meg nyitott kiput plusz tíz lóerővel
Megnézheted neten is őket, hátha. Egyébként én rászoktam, hogy kereskedésből veszek vast. Használtat. Oda visszamehecc üvöltözni, ha netán átkúrtak valamivel
Nekem a cimbimnek van egy bóttya itten. Együtt szoktunk veretni. De múlt szombaton nem tuttam vele két szót beszélni, annyian vótak benn nála. Én nem csak pofaeresztők, a forintot is számolták többen
Hát reklámot nem akarok senkinek sött FULL-GAS hát semmi pénzrét még ha ingyen van akkor sem csak az itteni üzlettel van gebasz nem is az üzlettel inkább a dolgozokkal van még egy Honda képviselet.......... és 2 kis (maszek bolt) de most nem tudom ti észre vettétek-e de kicsit meg akadt a motoros piac
gondolom azokra gondolsz akik írnak is!
De akik nem írnak és itt nézik hogy mit irogatunk azokról no comment
Pedig a motoros világ ki nevelt egy VILÁG BAJNOKOT (TALMÁCSI GÁBOR) és akkor ez hanyatlik el?...