Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó közel vagyunk akkor egymáshoz mi is!
jéééé! várpalotaiak! nem ismerlek?
Nekem a kis kar, ami a blokkból kijövő kis tengelyt forgatja, az volt fordítva feltéve, ettől vagy nem emelt ki rendesen vagy csúszott, meg mindenki aki próbálta, mondta hogy milyen nehezen jár (ja meg 3 hónap után elszakadt a vadiúj gyári bowden), de nekem csak akkor tűnt fel hogy nehéz volt behúzni, amikor visszafordítottuk gyárira a cuccot
Jó reggelt!
Ma be kell ugranom mórra venni lác sprét meg légszürő tisztítót mert rendbe akarom tenni a vasat!
morgen
A kuplung kosár kőrnyékén keresd a problémát!Én is igy jártam egy RM-el,rossz helyre tettem be egy hézagoló alátétet és 10 kuplungolás után izomlázam lett!amikor visszatettem a helyére egy újassá alakult egyből!
Várpalota
Várpalota
Hol is vagytok ti?
Sziasztok!

Használt enduro, cross motorok, alkatrészek eladóK!
Érd: 06-20-545-35-46
kérésre szivesen küldünk képet a motorokról.
Könnyen mozog egy ujjal simán tudom használni. Igen hétvégén szét hajtom a drágát. Fasza csöndes lett a blokk szerintem a vezérmülánc zörgött benne de most elmúlt az új lánctól.
A bowdent kicseréltem, de nem változott. Lent lehet a gond.
vagy csak tápos vagyok? de ekkora külömbség nem lehet k5-k7 közt!
A bowdeny tisztítás csodákat művel,meg egy ici-pici zsír a kuplung kar csavarjára...de előtte az egész mechanikát is tisztitsd ki
Alakul a géped, látom! Hétvégén próba? Kiváncsi vagyok a végeredményre!
Neked nem kemény a kuplungod? Nekem leszakadnak az ujjaim az RMZkuplungtól! Nem tudom mi lehet vele! Rugót cseréltek?! A K7-es kuplungja mint a vaj, egyujjas, ez meg 5.
Elmegy a fazon az orvoshoz, hogy AIDS-tesztet csináltasson. Kitölti a kérdoívet és leadja a vért. Néhány nap múlva jön az eredményekért és kérdezi:
- Nos, doktor úr, hogy alakult a vizsgálat?
- Hát rossz hírem van, a teszt pozitív lett.
Hősünk összeomlik, és kérdi, nincs-e véletlenül valami kísérleti módszer, ami esélyt adhat a gyógyulásra.
- Azt írja itt a kérdoívben, hogy Ön homoszexuális, igaz?
- Hát igen, az vagyok.
- Hm, ez várható volt. De segíthetünk a bajon: Tegyen ki két liter tejet a napra, majd két nap után igya meg egyszerre az egészet három záptojás kíséretében. Fogyasszon hozzá fél kiló rothadó zöldséget. Ezt a kúrát 20 napon át szigorúan tartsa be, akkor megmenekülhet.
A beteg megköszöni, és boldogan távozik. Miután odébbállt, az egészségügyi nővér kérdon fordul az orvoshoz:
- Miért nem mondta meg doktor úr , hogy a teszt negatív?
- Tudja meg a köcsög buzi, mire való a lyuk a seggén!
Olyan dorogit,az jó nagy szemű...de lehet már nincs is szenük
meghiszem azt
Vagy egy kis céklalevet tejjel és rá egy kis kovászos uburkát susos káposztával,kitisztít rendesen.
Jaja, és a hangja is jó 6000 fölött.
Egy 3-4db fincsi almát bevágsz és megszűnik a problámád.
De ha van otthon szén törd össze porrá és edd meg az is jó!