Hát, elszomorítasz. Mert a szomszédban pl. itt a pécsi hőerőmű, ami fatüzelésű, nemtom miért. És rengeteg hektárt elégettek már ott is. Aztán ha tarvágnak egy erdőt, akkor megnő a gaz, befedi a tuskókat, tehát ott többé felejtős a motorozás. Sajna
mindenféle motorom volt már több is fajtánként mentem is egy -két kört a földgömbön velük ......de a terep magasan ver mindent .........( jó kell tehetség a terpre is egy kicsi )
egyedül az esztergom siófok á-ból bébe racét nem űbereli ....de azonkívül kutyusszar az utca
Vaze.... pedig annak örültem, hogy ahol mi járunk, ott helyenként max szakavatott hegymászó boldogul, tehát nem gazdaságos kitermelni az erdőt. De ezexerint erre is van megoldás
azért is vagyunk kiscserkészek mert nulla kárt okozunk .............
most lesznek fotók újak meglátjátok beszartok ........
olyan nyomok az erdőben , hogy kézvédőig érő mély nyomvonalak kilométerszámra és erdő egy szál sincs már hektárszámra tarvágás van csinálva......
olyan gép 4 lánctalpa van hidromotorokkal külön hajtva ....asszem ezer ló a diesel benne középen .....és 20 tonna fával jön föl olyan helyen ahol motorral is necces ......
hihetetlen árkokat csinál ...soha nem láttam ehhez foghatót pedig kicsit voltam harckocsizó is és azt se sajnáltuk.....
és akkor most még a gázvezeték is jön és 30-40 méteres csíkod dobnak a pilisbe..........
miről beszélünk...
én nem tudom , hogy a hüje zöldek ezek a barmok ezeket nem látják ...vagy azt a faszt szopják és ezért
az ő métermély nyomuk a kisebb?
hát kapják be a f@szomat ..........
10 kor indulunk álltalába ez úgy van hogy 4emberrel meg van beszélve
1tegnap vissza mondtan
1most gondolkozik hogy sár van
1nek meg el kellet kérnie a vaterja motorját (250es EC )
Nikk itt vagy még
egyedül az esztergom siófok á-ból bébe racét nem űbereli ....de azonkívül kutyusszar az utca
majd lesz fotó ...illetve már van is csak még nem itt ...de pótolom igérem
most lesznek fotók újak meglátjátok beszartok ........
olyan nyomok az erdőben , hogy kézvédőig érő mély nyomvonalak kilométerszámra és erdő egy szál sincs már hektárszámra tarvágás van csinálva......
olyan gép 4 lánctalpa van hidromotorokkal külön hajtva ....asszem ezer ló a diesel benne középen .....és 20 tonna fával jön föl olyan helyen ahol motorral is necces ......
hihetetlen árkokat csinál ...soha nem láttam ehhez foghatót pedig kicsit voltam harckocsizó is és azt se sajnáltuk.....
és akkor most még a gázvezeték is jön és 30-40 méteres csíkod dobnak a pilisbe..........
miről beszélünk...
én nem tudom , hogy a hüje zöldek ezek a barmok ezeket nem látják ...vagy azt a faszt szopják és ezért
az ő métermély nyomuk a kisebb?
hát kapják be a f@szomat ..........
Az időnként előfordul, hogy szpíd vagy túra gépe van endurós baromnak, de csoppersimogatósat nem ismerek
Vegyen csoppert, mondd meg neki
4.az én vagyok
1tegnap vissza mondtan
1most gondolkozik hogy sár van
1nek meg el kellet kérnie a vaterja motorját (250es EC )
És ezexerint mindenki tízkor rajtol? Mink is akkot szoktunk
de remélem ha itt elkezd esni az futózápor és 10 ig tisztázódik a helyzet REMÉLEM