Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a gázcső?

Az ország összes endurósa se tudná így széttúrni a placcot
most mégszebb, mert a csöveket még nem temették be, még az is javítja az összképet
szép lesz a pilis
majd hogy meglesznek lepődve mikor mi megyünk ki 28-an 8 pajeróval és helyretesszük a fasszopókat
akkor mit fognak szólni az önbíráskodásaikért........
nem kell majd panaszkodni....dadogósra kell sétáltatni az ilyet
Mi nem nagyon állunk le tárgyalni ilyenekkel. Kövér gáz, oszt pá
minden van hozzá!
Sztem néha ki lehet fogni. én 3 éve 390-ért vettem a vast, friss műszakival, névre írva, utcán használt, bontatlan blokkos (!) állapotban. Vastankos, műszerfalas, világításos, tükrös, dudás volt. Ezen tartozékok egy része a garázsban figyel. Alkatrészileg nem tudok nyilatkozni, olaj meg zsír kellett eddig hozzá. Ja, de küllő kellett, mert kitörtem. állítólag minden beszerezhető hozzá
jah be rakta a kocsiba
nála vannak a DVD-k?
Ja és a zöldekröl a múlthéten kimentünk versenyezni a földutakra semmi szántás vagy vad hajás és 20 perc mulva két L200 jelent meg 9 faszopoval és majd nem elkalapátak minket ekkor volt a hadüzenet
beszéltem dömével és él
De most kimondtad.... Csopperes buzit már láttam, enduróst még nem. Tehát ez sokkal jobb
Nos elöször is az árral vannak gondok szerintem kicsit optimisták (ha legalább gyáriak lennének....) te mennyiért vetted a tiédet? De ami a legfontosabb hogy alkatrészügyileg rendeban van-e szóval lehet-e hozzá coccokatkapni.
Mér? ott tökjó pihenni, főleg nyáron...Csak utána kinéznek a kocsmából...
na készülődök
a vulkánt nem láttam sárosan de a srácot annál inkább,aqmikor pofára esett a dagonyába!
azért féltem tőlük a gyíkomat mert ezek buzik ám
nekem csak egy kívánságom van

1. GONDTALAN ÉLET !
gázvezetékről én is csináltam képeket, elég durván szétbaszták az erdőt
már vörösvár és csaba közt hegesztik a csöveket...
enyém mellett se áll rendőr! Meg nyálazhatják egy kicsit a végét!
Három kívánság? Soroljad
Mindkettő?