Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mész ma valamerre Siki Kolléga?
már túl is löttél rajta
Jó motorozást Zee!
jó túrát!
nah menny a p*csába
tényleg!
na lépek ....csákány....jók legyetek !
látom!
Skyro, közel a cél!
Na, hát itt lax a szomszédban, én kaposvári vagyok. Én is megnéztem pár rmx-et, aztán beestem a motorbótos cimbihez és ott vigyorgott rám ez. És ahogy elnézem, elég jól vettem. a KIRÁLYOK VÁROSÁBAN bizti több lehetőség van, hát javaslom, menj kicsit utána. Lehet megéri
én itt Csolnok környékén láttam egy RMX et látom ugyan olyan a hátsó sárvédője mint az enyém (Ebszőnyi endurocrosson volt ez Simsonnal voltunk) oda megyek hogy TS-R?
Mondja nem
mondom hogy a sárvédőből gondoltam
azt ilyen bunkón hogy át lett alakítva
jah jó bazdmeg
Székesfehérvár mellett tengetem kis jelentéktelen életemet és erre velé soha nem láttam még RMX-et de ha van valami tipped szivesen elfogadom
tóójuk
Fain
Sose állunk le gyökerekkel beszélni. Se mutogatás, se semmi, megyünk tovább. Úgyis hamar lemaradnak.

A célszemély motor nem csúnya. Vastankos, mint az enyém. Az évjárata is stimmel nagyságrendileg - 97 óta ilyen a háccsó sárvédő. De sztem nézz körül, hátha találsz valami occsóbb beszámítottat kereskedésben!
*t
tóljuk be azt a 10es!
A gáz csöröl meg annyit soha nem lesz erdö felette maximum egy kis fü semmi más.........
biztos a kút alatt!
soha, mert félévente be fogják szántani fölötte a talajt
Basszus, két hete mentünk idén először. A tavalyi nyomokat úgy befedte az avar, hogy többször elmentünk más irányba. Ezt a csövet mikorra fogja?
50 KM en még a kis TS-R se túr!
nem értem mi a bajod
aszonta a mol hogy dupla annyi fát ültetnek mint kivágtak! de hova a kurvaannyába ülteti, mert amit kitaroltak ott fű se fog nőni, mert félévente beszántják
Ja kövérgáz nem tudom inkább megbeszéltem volna de ezek nem tudnak értelmes ember modjára viselkedni 6 éves korom óta mindig van valami táj nézegetöm simo,dt,xt, én már akkor kinn motoroztam amikor ezek azt sem tudták mik azok az élölények erre idejönnek és azt mondják hagyan el a területet hát anyád........ na mid1 meg lesz ennek a folytatása csak akkor mi leszünk 25-en ök meg 9 de jobb lenne valami békés mególdás de ezek hülyék minda ök lennének a világ megmentöi mintha hipnozosba lennének vagy csak egy betanult szövegük lenne és csak azt ismételik de meg magyarázni nem tudják..............
egyébként ö az elsö számu célpont http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ja és vagy 50 kilométer hosszú
azt modták a gyökér zöldek akik gyurcsányt szopnak , hogy ez öt perc múlva nem is fog látszani
ehhez képest a motornyom ami alig látszik 10 másodperc múlva az mi .....
ehhez képest mi mamuszba járunk

de örülök mert nem lesz erdőbemotorozás címszó................. mert nem lesz erdő 5 éven belül