Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát figyi!
meggondolnám sztem mert most lett felújítva mielőtt megvettem és nekem eddig nem volt vele semmi gonnd kopp kopp
meg nézegettem sokkal fiatalabbat 400ért nem is igen tundék venni:(
450 körül vannak aluvázasak!
jóestét jóemberek:) Skro--háttőő rmx,,az Yz hez képet nagyon vadállat egy gép 1-2-3 gázra kerék pöccre indul,,hidegen melegen,,motorja erős,,nyomatékos,,sztem ennél jobb nem kell nekem:) előző tulaj 3 hónapja generáloztatta szervízben,,100 ezer ért,,dugószett,,hajtókar ,,csapágyak,,power megcsinálása,,8 órát ment vele talán 90% os Mitas gumik,,rendszámos,,minden papírral..275 ezerre alkudtuk le Déév el msn en:D:D
de ha a 4kilot kitenné érte valaki eladnád neM?
világos
CSő!
nem adom el csak apum mondta h rakjam fel kiváncsiság kéépen h elvinnék-e!
úgyogy NEM ADOM EL!:)
száraz miért adod el a gépet?
lehet hogy a Gas Gasba volt
jah bocs pedig utánna néztem hogy írta-e valaki de nem találtam sorry
itt is volt már téma
olvastátok újságban meghalt egy rendőr enduros pécel mellet. Egy ... telek tulajdonos állítólag területét védte egy kifeszített DRÓTKÖTÉLel amit a motoros mellkasával elkapott és belehalt.És az ürge aki kifeszítette nem érzi bűnösnek magát és családját.Elképesztő milyen ... emberek vannak. Szóval csak ésszel az erdőkben sőt már az utakon.
Hát jah majd máskor....Monnyuk 7 vége Ja oké...
itt voltunk mi is! Kár hogy nem futottunk össze jah MSN en elköszönötem csak nem küldte el ez a sz*r
Ja amúgy kész a motorom :
ooooh..... már megint kezded... te huncut
Ismét üdv!
ezek szerint azt nem suttogtad neki, hogy nefürgyé le
estét
szerencsére jóidő van, holnap mehetek is a suliba mocival már kérdeztem egyszer de megint hátha:
nincs vkinek egy jóállapotú enduro gumija? első, 21"os ha van szóljon!
Nagyon el van tünve a tetőfényképészünk, nem?
neked is!
sziooo foxy
Lépek is!

Szép estét Nektek!