Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most raktam rá 170ezret a blokkra,meg még egy 50est a sallangokra...ha valaki megveszi az egy évig nem rak rá egy petákot sem az bizti..amúgy ez írányár
áh biztos csak szerencséje volt
Bazzeg nekem meg egyetlen érdeklődő volt eddig az SC-re (az is hónapokkal ezelőtt, még mikor elkezdtem hirdetni), de az is cserélni akarta, ráadásul egy rendszámos CRF-re...olyan meg kell a faszomnak...szal úgy látszik, ez már megmarad...asszem jövő héten beszélek is a korszerű Laciékkal futómű-tuning ügyben...
kerkyra urnak is tiszteletem , te kawad már hibátlanul megy?
sanya72 Nem sok az egy kicsit azért a motorért 1.1?
szeva faiist, ténleg mi van a mociddal? nem követtem a történéseket.... (sajna ez a fősuli nem egyszerű szakma...)
most lehet mindent mondani meg lehet hogy oda is veri akkor grat de én akkor hiszel el ha én magam látom
jaja, jó a fotósom!
hát jo, kemény volt az rx..... a pali meg nem habos, de amugy ha nem hiszed, akkor krdezd meg a fiat, mintha ő irkalt volna egyik nap a gas gas forumba....
E-mail címet nem tudc? mert néztem az elérhetőséget és az E-Mail cím el van csúszva
maradok a palacsintánál
ha jól meg van csinálva egy 250 2t...azt nehéz odabaszni
nagyon csorog gyuri.....
őőő azé egy olyat megnéznék... bár lehet ha a crm újabb volt mint a cr
na megyek kajálok gordon bleau-t. igaz tegnap már ettem a mekiben egy olyan szendót,de az itthoni csak finomabb,csorogjon csak a nyálatok
35k volt amikor én néztem a motorline nál, de a dt poweréről megvan a véleményem.... sztem egy talicska fos aza szelep...
meg a 250es CRM oda verte a 250es CR-t
halottam ilyeneket
*rendszert
jah értem
egy kipufogórendszer mennyi nemtudod egy DT re mertha DT akkor már TS-R is mert mind2őnek elektormos a powere
te nem vettél rá rendsdszert?
akkor volt ott nála egy 25ös rx, tök fasza kék volt, mondta, hogy a 25ös kxet odaverte vele.....
dt n 2x akkora henger volt mint a cr en. szal lenne mit reszelni, karbi az cserés, membrán is, nomeg egy kipufogórendszer 200 ból meg is lenne
41 lovasra hogyan lehetne?
alapból 25+-
elektromos power nem bír el egy nagyon jó dobot amivel ezt lehetne
35lere talán a 200as DT-t lehetne
meg membrán meg stb stb... 1kiló inkább másik motort veszel akkor már