én láttam közelről mindegyiket,,mert bandába van egy TT 600R ,,és egyik ismerősnek meg Dr 650 e,,,hát én mindenképpen a TT-t venném meg,,mert az versenyenduro (maga korába ) és könnyebb is a Dr nél sztem egy 20 kg al biztos,,és Le be is ottvan kb... Dr 650: 184.0 kg és 45 Le,, TT 600 : 140 kg,,és 43 Le.......http://www.bikez.com/ adat. TT sokkla jobb minden szempintból szerintem 40 kg al könnyebb,,ami ne kevés,,és jobban is megy sztem,,mivel könnyebb jóval.. de ez csak az én véleményem
Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a
férje vigyázott a gyerekre.
A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott.
Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával".
A játékcsészében természetesen csak víz volt.
Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot,
hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal.
A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?
Én is úgy szoktam több darabból összevágni az ugrós képeimet igazából nem is emelkedik el a földről a motorom és én nem is vagyok a képeken a fotelban ülök közben
Sziasztok ismét meg kérdem hogy melyikszerintetek a leg jobb 125.ös cross? mer szeretnékegyet csak nem tommilyet!Előre is kösz Jah és bocs ha csúnyán írtam
jaja... gumik nélkül felejtős a dolog.... nekem is sokáig enduro gumi volt a mocin, de aztán a cross gumival olyan érzés volt mintha más motort vezettem volna
férje vigyázott a gyerekre.
A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott.
Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával".
A játékcsészében természetesen csak víz volt.
Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot,
hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal.
A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?
én még nemtudok kerekezni