Egyébként nem tartom magam bénának, száraz időben többé-kevésbé tudom tartani a tempot, de a sárban teljesen elvéreztem, egyénként tényleg iszonyat volt a terep, nyakig érő sár, kidőlt fák, levelek mindenhol, huu.. egyszerüen kevés voltam.
Az utolsó 1 órára motort cseréltünk, nem tudom miért, de azzal sokkal könnyebben tudtam menni. Mintha a tapadása is jobb lett volna, és nagyon meglepődtem mennyire ment az a DT. Jó gép! Komolyan! Egyébként eladó, rendszám is van rajta, a srác egy 400-as EXC-vel szokott jönni, de az most szerviz alatt van. Viszont beleszeretett a kis Kawába.
Ez ilyen,nem a motor számít annyira...évek kellenek ahoz,hogy rá jöjjön az ember mennyi mindent nem tud az egészről,és akkor jön a rossz beidegződések leküzdése és a jók rögzitése
Igen, pont ilyen volt! Olyan érzés volt, mintha porig alázott volna, szerintem ha egy babetta lett volna alatta, akkor is kétszer körbemotorozott volna.
Nagyon összekell szednem magam! Volt velünk egy srác Pótkerék, egy 1981 125 DT-vel, szintén enduro gumikkal, úgy ott hagyott, mintha biciglivel lettem volna, nagyon ment, de még egy másik srácot is aki 125 yz-vel volt, bütykös gumikkal. 4-5 perceket várt ránk.
jó estét elvtársak!
lenne egy harci kérdésemm,, a hátsó féknyergem mozog össze vissza,,aztán észrevettem hogy van ott egy acél csap ami belemegy egy kis hengerbe és onnan hiányzika gumi,,aztán lődörög benne,,ha elmegyek a Suzukihoz mit mondjak mianave annaka bigyónak? képen odanyilaztam,,miről van itt szó
Sziasztok
Most értem haza a mocizásból. Összeálltunk hárman, egy iszonyat brutálisat enduroztunk. Átkell értékelnem az életem! Rájöttem olyan szinten nem tudok motorozni, és ez úgy arcon csapot, egy darab szarnak érzem magam! Nagyon kemény volt a terep, áhh és ezek az endurogumik, kidobom őket, szemétre való. Erdélyi túra, áhhh… talán majd évek múlva. Nagyon kilettem…
amugy meg soakt kell menni és mindig egyre jobban megy az ember
de én is utállok rádöbbeni hogy milyen béna vagyok
lenne egy harci kérdésemm,, a hátsó féknyergem mozog össze vissza,,aztán észrevettem hogy van ott egy acél csap ami belemegy egy kis hengerbe és onnan hiányzika gumi,,aztán lődörög benne,,ha elmegyek a Suzukihoz mit mondjak mianave annaka bigyónak?
Most értem haza a mocizásból. Összeálltunk hárman, egy iszonyat brutálisat enduroztunk.
ELADÓ GasGas Fse 450ccm-es 2006-os évjáratú enduro.
ÉRDEKLŐDN ezen a telefonszámon lehet:(+36) 33/509-711
(+36) 30/5602-174
FELSZERELTSÉG: 12 V rendszer, fordulatszámmérő, fém fékcső, garázsban tartott, információs kijelző, keveset futott, kézvédők, rendszeresen karbantartott, tárcsafék, törzskönyv, 20%-tól elvihető.
LEÍRÁS: Stílusváltás miatt eladó, megkímélt rendszeresen szervizelt versenyenduro. Öhlins gátló hátul,Marzocchi elöl.Gyári sport kipufogó, Brembo fékek+ fémfékcső elől, hátul. Kizárólag hobbicélra volt használva. Forgalmival, műszakival,törzskönyvvel, hitelezhető!