cross pályán voltam kint.....elugrattam és a szél belém kapott a levegőben aztán elzugtam...akkr még csak a első sárvédő tört le.
aztán meg mikor a mandínerbe kanyarodtam volna be felakadt a gáz és kiszálltam a mandínerből kanyarodás nélkül satufék elöl hátul aztán épenhogycsak nem visstem ki a kerítést....de akor is még fulom pörgött a motor...ekor is estem mert a domboldalon csuzstam lefele elégé érdekes módon aztán meg letört a kuplungkar, gázbowden csere, leállítógomb letört, kormány elhajlott, első sárvédő csere, és akkor ugye ha már itt tartunk láncszett csere meg berugokar
Szóval igazából annyit akartam mondani, hogy a 4 japán gyártó közül, szerintem 1 hengeres 400cm feletti 2000 előtti endurot, a Honda és a Yamaha csinált igazán jókat, és azok OHC száraz karteresek. Szerintem a Kawasaki elrontotta ott, hogy átváltott DOHC-ra és nedves karterre. Szerintem akkor még nem tudták megoldani a tökéletes kenés, azért nagy utat kell megtennie az olajnak, és a DOHC egyébként is érzékenyebb az indításra a kenés szempontjából. Gondoljunk bele, egy 600 blokkban, mennyi idő lehet mire a hengerfej tökéletes kenést kap, nedves karter esetén, és mennyi idő kell egy száraz karter esetén. Nyitott vagyok mindenre, ez csak az én véleményem.
A KTM-ben azért van 2 olajpumpa, mert lényegében az is száraz karteres, csak nincs külön olajtartálya, meg nem is a vázban van az olaj, hanem a váltót használja tartálynak. Ezért is van 2 olajszűrője, hogy a kuplung kopadékát ne engedje be a motor csapágyaihoz. Tudomásom szerint minden száraz karteres motornak 2 olajpumpája van.
Köszi Lenes, ez pont így van ahogy írtad! Tudna nekem valaki felsorolni, 2000 előtti enduro motort, 400cm feletti nedves karteres DOHC motort? Vagy ugyanez, csak DOHC száraz karter? Szerintem van összefüggés a kettő között. Miért van a KTM-ben két olajpumpa?
Most amikor a Gézáéknál volt a motorom akkor ott rakattunk rá egy üzemóra mérőt.
Működött is meg semmi gas nem volt vele az 2.(!) napig..... 1 nap alatt mentem vele 1.8 üzemórát aztán azóta se kép se hang....semmit nem mér....még az a kis fordított téglalap alakú "ábra" sem pulzál, pedig az mindíg szokott ha jár a motor.....megnéztem a vezetéket, megnyomkodtam, levettem a gyertya pipát de továbra is sz*r....Szerintetek hol keresendő a hiba?
Szegasztok elector kalandorok!
meg a kormányod is ferdén áll
aztán meg mikor a mandínerbe kanyarodtam volna be felakadt a gáz és kiszálltam a mandínerből kanyarodás nélkül
vasárnapi motorozás eredménye......
Most amikor a Gézáéknál volt a motorom akkor ott rakattunk rá egy üzemóra mérőt.
Működött is meg semmi gas nem volt vele az 2.(!) napig..... 1 nap alatt mentem vele 1.8 üzemórát aztán azóta se kép se hang....semmit nem mér....még az a kis fordított téglalap alakú "ábra" sem pulzál, pedig az mindíg szokott ha jár a motor.....megnéztem a vezetéket, megnyomkodtam, levettem a gyertya pipát de továbra is sz*r....Szerintetek hol keresendő a hiba?
Annyiért vegyen egy 2001-2002 évjáratú mocit!