tegnap volt tv-be ahogy kérdezték a cigányokat mit gondolnak, mondták is, hogy nem akarják a viztdíjat ugyhogy NEMMEL fognak szavazni természetesen....biztos van ilyen is, aki ennyire nincs képbe
na tegnap elájultam....... azt akartam javasolni neked , hogy itt a topikban hancsákgabinak van egy vatta újnak mondható , rxv 550 -je ...
és pont elakarja adni ...szerintem kérdezd meg mert az övét csak forgalomba kéne helyezni asszem....
ja és zsír a gépe.....kérdezd meg tőle
szerintem azzal jól járnál
Alaposabban én se gondoltam bele. Van pár meglátásom, de tökmindegy. A lényeg, hogy ez a kormány eddig csak elvett tőlem. Tehát megyek, és ellenük szavazok. Annak ellenére, hogy a másik oldallal se értek teljesen egyet
kosz skyro a tanacsot
:))
joooooooooo csak eredelet volna ha letezik e lehetoseg kisebre venni a hangot ja meg van egy 1100cmc yamaha virago-m es azon mavering tuning dob van csak egy kis suro van benne a csobe azal meg mar egyeve nem jarok mert 150 decibel-nel kezdodik.a crost meg hetvegen meg delutanonkent mar le kell tegyem mert csak veszekedunk a hang miat
tegnap ezen osztályba majdnem összeverekedtek
csak az volt a baj hogy mindennel összehozták, hogy ez van ez miatt ez lenne ez miatt meg ez meg az és amaz
A dobot kell lecserélni
A kipufogókba van hangtompító de szerintem cross motorra nincsen.
próbáld azt hogy leveszed a tobot és mész egy kört akkor fogják igazán értékelni ha kipuf.dobbal mész
sziasztok
keresem lenne mert tik mindenhez ertetek:) hogy mi a gyaszt tudnak csinalni a hangal van egy 125 honda cr -em es 3 kurva jo szomszedom:)tudom konyeb lenne oket le loni de azert megprobalnam a hangot kicsit visza veni.letezik valami hangtompito?tudtok iljesmirol (de nem puskara kell:))
kosz elore
Ez beszarás
és pont elakarja adni ...szerintem kérdezd meg mert az övét csak forgalomba kéne helyezni asszem....
ja és zsír a gépe.....kérdezd meg tőle
szerintem azzal jól járnál
Ja, néztem uccán használt 520-ast, 2002-es olyan 8 kilóba fájna. Miben lehet gyengébb a huszas a huszonötösnél?
amugy a szar időt én rendeltem....már untam hogy hétvégén mindig jó idő volt....
esik az eső......5 fok
:))
joooooooooo csak eredelet volna ha letezik e lehetoseg kisebre venni a hangot ja meg van egy 1100cmc yamaha virago-m es azon mavering tuning dob van csak egy kis suro van benne a csobe azal meg mar egyeve nem jarok mert 150 decibel-nel kezdodik.a crost meg hetvegen meg delutanonkent mar le kell tegyem mert csak veszekedunk a hang miat
csak az volt a baj hogy mindennel összehozták, hogy ez van ez miatt ez lenne ez miatt meg ez meg az és amaz
És ott van a mi adónkból tanuló orvostanhallgató, aki már az iskolában azon gondolkodik, hogy külföldön fog majd dolgozni meg adózni....
Tehát a vizitdíj meg a tandíj is érthető valahol, csak nem ilyen barom módon, ahogy ezek teszik
A Zoltánoknak télleg boldog névnapot, már az egéségükre iszom
És a népszavazás uccsó kérdése lehetne:
Egyetért-e Ön azzal, hogy a motrok adóját ismét a régi rendszerben súly, és ne teljesítmény alapján számítsák?
Buszra felragasztva láttam egy matricát, hogy "Ne lopj, Ne csalj, Ne hazudj! Mert a kormány nem tűr konkurenciát"
A kipufogókba van hangtompító de szerintem cross motorra nincsen.
próbáld azt hogy leveszed a tobot és mész egy kört akkor fogják igazán értékelni ha kipuf.dobbal mész
keresem lenne mert tik mindenhez ertetek:) hogy mi a gyaszt tudnak csinalni a hangal van egy 125 honda cr -em es 3 kurva jo szomszedom:)tudom konyeb lenne oket le loni de azert megprobalnam a hangot kicsit visza veni.letezik valami hangtompito?tudtok iljesmirol (de nem puskara kell:))
kosz elore