Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megyek mert kell mennem délután még dolgozni
sziasztok
Baszki Skyro nehogy összezavarj...most néztem meg nincs még likam tehát nem tooom megkurni magam....Katuci ha bevállalsz veled viszont simán megteszem Persze ha nem leszel nagyon depis...Barátod szard le
Gerrtuci, itt vagy?
de muszály!
Gerre szerelmes katuciba annyira hogy egyé akart vele válni és előbb sikerült is neki!
de nehogy elmond nekik a titkot!
én tudok itt mindent!
én meg itthon leszek és a barátommal töltögetem az időt
Katuci nem én vagyok(Vagyis egy pillanatra már én is azt hittem)
hát asszem én se megyek sehová este...még nem gyogyultam meg teljesen a mugy se...nem akarok visszaesni...meg aztán....nem non van most kivel...sztem majd zenét töltögetek, megnézek vmi film...közben vmi fini csokiii
bár most már megvan a betevőm attól függetlenül még barátkozhatunk csak messze vagy
Gerre bazdmeg! ha Te vagy Katuci akkor magadat, ha nem akkor Katucit
hát most lemaradtunk egymásról
De nekem azt suttogtad a telefonba hogy most azért nem kell kéjrúd mert túl depis lettél....
most mi van?
Nabaszki mostmá kezdek begajdulni....Először azt hittem én vagyok Katuci...Utána meg megkérdem magamtól hogy teccem-e magamnak...Igen végülisszeretem magam...
Oksi!

17-21-ig meló, azután meg nem tudom, de szerintem nem sok kedvem lesz kimozdulni, max olvasgatok egy picit.

Te? Este lesz csajos, bulis este?
teccettem neked és nem mondtad mikor nem volt barátom és itt mondtam hogy hiányom van
Nah most jól lebuktattál
sziooo foxy megkaptam mailt csak még időm nem volt válaszolni...nemrég ébredtem...jó ez a nőnap...neked is kellemesen teljen... este mész vhová?
azthittem sose vágod le
Jaja ájem Katuci...Bárcsak olyan testem lenne mint a fényképén van akkor magamat dugnám
á nem iwiwezek
vicces, de szerintem meg pont Te vagy Katuci