Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint a komplett motorkerékpárt
Azért drága nálunk, hogy ámerikában olcsóbban tudják adni kb majdnem fele árban
itt a Zozze,ő minden Ktm alkatrész árat tud!
Addig örüljetek neki amíg a GG is be nem fut...akkor aztán nem fogtok győzni alkatrészre gyűjteni...
ugyan ez a KTM 39000,a GG 37900
Sztem itthon nem is 40 hanem inkább 50 fölött van az az ár...hát, ez van...presztízsmotor lett - csak tudnám mi a faszra
VERTEX 38800,-
azt hittem alszotok már....
ha engem kérdeztek akkor crossba inkább japánt vennék....enduróba nem erőlteteném annyira őket
bár az évjáratokat nem tudom mik közül kellene választani jelen esetben
a japók közül viszont nem biztos , hogy rm-et mert nagyonsokszor megcsinálták a legszarabb crossmotrot néhány évjáratban
de a frissebbek közül nyugodtan vennék
zár!
A suzukihoz(rm 250)24900!
Tehát 40 felett van az ára akkor az is drágább mint a saját példám a kawa 34 rugó
a légszürő fedél bajonett zás 3900 a GG 980 volt 1,5 éve!
A prox oké az a japóba is annyi.
Itthoni árat sajnos nem tudok, USA-ban 247 $ (07 SXF250)...
pontosan nem,de 30tól a prox!
De sürübben is kell hozzá!
Mennyibe kerül egy 250-es 4t ktm kpl dugó? Tudja valaki?
...de az "ár-érték"arány se emlithető egy napon!
Szerintem a KTM enduroi,tényleg jok,a 125 SXC-t nem ismerem eléggé,de az SX-ek ténylek kicsit átlagon felüli a szerviz igényük.....bár még egyet se javítottam!
Ja biztos kawa gyári lábfékkar 6500ft, Ktm 26000ft melyik olcsóbb?tudnék még sorolni
Lőjjed
Ha valaki gazdag motor szerelő akar lenni akkor"spécizze fel magát a KáTéMre mondta egy jó szerelő barátom!
Pontosan!
Csak jó helyen kell vásárolni. Ennyi a titka.

Amúgy a 2T KöTöMök hírhedt vaddisznók szóval erőben se biztos hogy egyenlőek.
azé az árakon tudnék vitázni... ktm alaktrészben olcsóbb mint a japó haverjai
na jó szombaton el dölik, valahogy én is így vagyok, 1 bitos nehéz döntés elött vagyok. De kössz szépen ígyekszem jól cselekedni na pápá