Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd, ha tudtok valami biztosat, akkor szóljatok nekem is, hogy tudjam mikorra kell szabit kivenni.
hály
fogalmam sincs még semmiről ....megmondom őszintén már gondoltam rá , hogy már ideje lenne leülni haverokkal megbeszélni...lassan szerintem kiderül
Szió!

Szerintem veszek ki szabit Erzbergre. Azt lehet tudni melyik nap lenne az indulás?
azt még a ktm drága a 28 ezres ülésével

na vicceltem

és most mi lesz theo melyikkel megyünk hova ? most , hogy tele lettél motorral
Titokban, gecco.
1.-én bementem a szervizbe, aztm mondta a fószer, hogy várják a zöld lámpát az árajánlatra. Tegnapelőtt hívom biztosítót, azt mondták már 29.-én elfaxolták a visszaigazolást
Tegnap szervíz hív, hogy mehetek a számláért, a gép meg kész.

Ülés 52 eFt gecc 75-ért vettem az ETZ-t...
KÉSZEN VAN A MOTOROM
Én még abból is gyárit rakok
dr 350 most találtam ha valaki olcsón akar kezdőmotort terepre
gold

morgen!
Hajjaj ebbe a vitában nem kívánok felszólalni..mindhárom fajta motorom volt(kawa gizgáz ktm) Még elfogultsággal vádolnának
Megy a diszkóverin a szarból várépités
Én csak gyári cuccokat vagyok hajlandó rakni a motoromba kivéve dugó
De nem mindent kapsz utángyártottban...LC4-hez láncvezető (lengővillára) pl. nincs csak gyáriban - igaz, az olcsóbb is mint az utángyártott
gondolom nem gyári cuccokat vett
Azt nem tudom de engem igenis érdekel hogy mit mennyiből lehet fenntartani...ezért nem vettem 4T EXC-t (meg más hasonló racsinggépet) sem, pedig amennyiért az SC-t vettem, annyiért kaptam volna olyat is...
aszongya zozzee h cross akkor japán :D

AKKOR ÉN BUZI sznob leszek és akkor is sx et veszek

na mentem alukálni.

jó8 mindenkinek
Árakat kérünk mi mennyi volt?
NEKEM ALCSÓBBA volt a ktm felújítása mitn a hondáé... szal csak jóhelyről kell az alkatrész
Szerinted érdekelne a fenntartása? ha tudnék venni egyet szalonból?
Na de egy krosszmotornál nem (sem) maga a gép a drága hanem a fenntartás! És abban a KTM kint is drágább!
de ott legalább a fizetés is arányosan jobb
mindenkinek az épp aktuális motorja a világ legjobb motorja.
ááááááááá
nem baj,szerintem az EC-k simán megérik az árukat!Ráadásul nem nagyon kell kőlteni alkatrészre!