Sziasztok
Délután kimentem Sóskútra és mentem 3 három kört a verseny nyomvonalán, nem gondoltam volna hogy ilyen durva helyeken mentek, jó nagy volt 1 kör. A bányás rész az viszonylag jól ment, de a pálya mögötti erdős rész, az valami embertelen állapotban volt, ott a verseny ideje alatt biztos nagy torlódás lehetett.
én megjártam a crosspályát talán egy kellemes 20 percet mentem
Azthiszem sanya öccsével találkoztam
meg az "amonoliver"rel is szóval lesz megint egy kellemes csolnokos videjó
na jónapokat
voltam pesten kiállításon ...hát nem volt egy nagy mutatvány
több volt az agyvírzís mint a jóság...
kezdődött utazás/parkolás/ tömeg /aztán nem szartunk be a látványtól......ja és megállt vagy 10.000-be
ja nem többe mert vásároltam is
Sziasztok!
Segitenétek? Hegyes ,völgyes, kertek alatti endurozáshoz melyik sisak jobb és biztonságosabb és miért? Cross sisak vagy normál álvédös plexites?
Délután kimentem Sóskútra és mentem 3 három kört a verseny nyomvonalán, nem gondoltam volna hogy ilyen durva helyeken mentek, jó nagy volt 1 kör. A bányás rész az viszonylag jól ment, de a pálya mögötti erdős rész, az valami embertelen állapotban volt, ott a verseny ideje alatt biztos nagy torlódás lehetett.
Motozás volt?
Tegnap reggel legurultam Gyöngyösre pályázni, nagyon szupi volt!
Már hiányzott ez az érzés!
miújság?
Azthiszem sanya öccsével találkoztam
meg az "amonoliver"rel is szóval lesz megint egy kellemes csolnokos videjó
voltam pesten kiállításon ...hát nem volt egy nagy mutatvány
több volt az agyvírzís mint a jóság...
kezdődött utazás/parkolás/ tömeg /aztán nem szartunk be a látványtól......ja és megállt vagy 10.000-be
ja nem
www.fotofoto.uw.hu (a végén)
de akkor sajnos sokallom a 4 et mert még arra rámegy az 1500 posta az már 5500:(:(
ha 3 ér odaadod akkor érdekel
http://www.bikepics.com/pictur...
http://www.bikep
ics.com/member...
hanem a minőségre!
Segitenétek? Hegyes ,völgyes, kertek alatti endurozáshoz melyik sisak jobb és biztonságosabb és miért? Cross sisak vagy normál álvédös plexites?