Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát odamegyünk ....te is ....ez félút ....és ott megisszuk a jégereket .....
vagy legyen siófok nyár fórumtali és éjszakai fürdőzés ...vadcamping
Mi lesz fehérváron?
Ami tökéletes szerintem, az az István, a király. Félrészegen, amikor hallgatjuk, úgy érzem, egy szál uzival nekimennék mondjuk akár az egész orosz hadseregnek is....
hol ?

tudom a szánkon és nem a szánkón ...de azontúlmenően hol lesz tali ......

székesfehírvár
Aszongyák, aki tud, annak van szerencsije...

Most néztem be a mélyhűtőbe. Még ott a jéger meg az unikum, amit a Zsomi születésekor tettem oda. Majd valamikor igyuk má meg
jó is az

pont ma jutott eszembe , hogy megírom az aranyalbumot úgy , hogy ledobom róla a széles tágas a tér szám angol verzióját és rárakom magyarul ....és akkor az is tökéletes lesz
És ráadásul február 29-én.... több szempontból sem mindennapi
rámfért

de csak a szerencsin múlott
Abban az időben több koncertjükön is voltam. Megállapítottuk, hogy a Lajosnak (D Nagy Lajos) csak egy inge volt. Az a bőrmellény

Egyébként a kedvencem a Temesvári Vasárnap. Egy db gitározás az egész
mindenki írta hogy 100.000 még 5.HSZ el később is

Tehát learattad a képzeletbeli babért....
És ki is volt a 0001.?
ma hallgattam pont aranyalbumukat
Háj Zozz. A háromhónapos fiam tesz róla, hogy állandó ájulásközeli állapotban legyek. A motorozás se megy úgy, mint tavaly...
És ismét lökök egy hsz-t. Bár a százezredik már régebben megvót. Gratula a résztvevőknek
szép tőled ......ritkán vagy mostanság

amúgy szia
Szewa rokker! Kössz, jól vagyok (Bikini zenekar, 1987-ből). Vasárnap eltúrjuk. A környéket. Nem kicsit, nagyon.
hali Nikk!
miújság? hogyvagy?
Szewasztok! Lassan elájulok, de gondótam, addíg benézek
tehát jártatok
Szasztok...és igen emléxem
hiii
direkt nem ugy írtam, hogy baszogatta mert az lett volna az igazán magaslabda...de látom belelátsz a dolgokba nagyon