Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! hol és mikor törted el a lábad? Jóbbulást
hello crossördögök
ja a husqvarnáról még ennyit.......
nem volna rossz ló sőt jó endurók...( ha állapota jó )
még a 2T hez kicsit jobban van talán alkatrész ......a kopókkal nincs annyira gond( fék, csapágy, szimmering, dugó,benzin meg ilyesmi az van)... de a speciális husky alkatrészekkel ami csak ebben van vagy a blokkjában egyedi azokkal meg tud gyűlni a bajod rendesen......andl husqvarna, zupin.de, utángyártott , e-bay, gézamotor.hu gyula (lénárt géza), olaszország, gerecsemotor.hu (szatyina géza), meg bontók, hirdetések, internet ......még ezeken a helyeken fellelhető hozzá cucc
mi is ezeken keresgélünk ha kell valami hozzájuk
arany

jó reggelt !
azt hallottam, h jó motor, csak alkatrész hozzá, mint a fejszámoló fehér holló, aranyárban.
Sziasztok 99-es husqvarna wr 250-et szeretnék venni valaki tud valamit mondani róla mert nem igazán ismerem őket!
ja bazzeg..jól el is törtem a lábamat...
hát önálló kereset nélkül csak ilyenre tellik
faisst hogy szerepelt nem tudod?
Hogy szétcsapd őket,majd 1x egy jó mocival
ez amatőr kupa volt ott minek induljak?
aha
Fotóztál az a.f.-át
És hányadik lettél
hali
én
csőőő
dév hanyadik lett? és milyen volt a verseny?
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
sziasztok, na ki volt rajtam kivül köszárhegyen?
Üdv mindenkinek.Nincs véletlenül valakinek eladó xr 600 müanyagtank ?
jónapokat
asszem 40.000 HUF a dugókulcskészlet ára........a nevét mindjárt megkérdezem gazdájától
aztmondják 60 valamennyi a boltban
msn: gyuri89@dunaweb.hu
Csao! Egy msn címet elkérhetnék?
csá mindenki! eladó a gép! nézzétek meg

http://www.kepesmotor.hu/honda...