nem volna rossz ló sőt jó endurók...( ha állapota jó )
még a 2T hez kicsit jobban van talán alkatrész ......a kopókkal nincs annyira gond( fék, csapágy, szimmering, dugó,benzin meg ilyesmi az van)... de a speciális husky alkatrészekkel ami csak ebben van vagy a blokkjában egyedi azokkal meg tud gyűlni a bajod rendesen......andl husqvarna, zupin.de, utángyártott , e-bay, gézamotor.hu gyula (lénárt géza), olaszország, gerecsemotor.hu (szatyina géza), meg bontók, hirdetések, internet ......még ezeken a helyeken fellelhető hozzá cucc
mi is ezeken keresgélünk ha kell valami hozzájuk
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
még a 2T hez kicsit jobban van talán alkatrész ......a kopókkal nincs annyira gond( fék, csapágy, szimmering, dugó,benzin
mi is ezeken keresgélünk ha kell valami hozzájuk
jó reggelt !
én
dév hanyadik lett? és milyen volt a verseny?
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
asszem 40.000 HUF a dugókulcskészlet ára........a nevét mindjárt megkérdezem gazdájától
aztmondják 60 valamennyi a boltban
http://www.kepesmotor.hu/honda...