Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes, ez így van rendjén
Csak nagyját szoktam leveretni. Viszont amikor megjövök az erdőről, úgy retkesen, őket is kell vinnem egy kört
hát ha Skyro nem engedi be őket, akkor lehet mennek hozzád
mossad le szegény rmx-et lehet tetszene nekik tisztán is ....ez elég gyenge poén volt de ha már leirtam....
Nem, megtaláltam, minden a maga helyére került
Kaposvárra?
lehet hogy a légszűrő rugó van a gyerek szájánál és a cumi a légszűrőnél
Sokban számít a szülő, fiúnál az apa. A két nagyobb fiam "koszmotor" buzi lett, és sztem a kicsi se lesz másképp. Viszont nem bagózom és remélem, ők sem fognak rászokni
hogy hogy?
nem engedem be mert még elhajlítja vagy nemtudom mit csinál a motorral
mondjuk akkor én is varázskodok a derekán
Egyetlen használható 2 kerekű járgányom a kirikpírem mostan,holnap +tankolom és irány a hegyek,lehet arra tekergetek majd a berg mattinhoffenben a suzi b.jenőn nyaral
vigyázzá mert megy hozzátok
...mindenki a gyerekre fogná...
Uri Geller
Neem, a balfék apja rakta el. A rugót meg valamikor véletlen berúgtam a kocsi alá, közel a kerékhez. Jó, hogy nem mentem keresztül rajta
Hali! A legnagyobb fiam olyan hat hónaposan szokott rá a sörre. Egy éves korában hanyatt vágta magát és hisztizett érte... rendes sörszaga szokott lenni. Kénytelen voltam elvonókúrára fogni
eldugta a kiscsávó, hátha kap helyette sört
hali
jöttök valamikor errefelé?
Ez nem az én napom... Délelőtt a léxűrő rögzítőrugóját nem találtam, most meg a cumit...
Stít
semmit sem lehet túl korán kezdeni,én sem emléxem semmire gyerek koromból,lehet,hogy állandóan be voltam rugatva
Már arra is gondoltam délelőtt, amikor órákig nyomta a műsort
meg ha pálinkás kenyérrel eteted hamarabb tanul meg tántorogni mint járni
Uhh, naggyon komolyakat böfög még mindíg. Csak a gyivi meg ne tuggya, mert elvisznek....
biztos
ha te mondod