hát nemtudom.ha gondolod,hogy fel tudod esetleg valamihez majd még használni,akkor visszaküldöm.ha neked is csak úgy állna ott,akkor inkább feldobom majd a vaterára,hátha kell valakinek.
mert ha visszaküldöm,shogy te is írtad régebben,a postaköltség ugye ide meg vissza annyi lenne,mint a lendkerék.
jájj az fájhatott szegénykének
nagyon remélem,hogy jó lesz.már tűkön ülök.itt a milyen fasza idő,lehetne dúrni a sarat is,mert olyan eső volt tegnap,hogy ihaj
ott hát .....
amúgy ahhoz képest , hogy életemben 3 percet mentem triállal egész jól megy csak kéne vele gyakorolni
bár a ktm is végigmegy a pályán meg mindenhol felmegy így nem teljesen idegen a mászkálós része
szerintem amit a nagyok csinálnak a tv-ben az ugrálós triál az az elképzelhetetlen számomra .....
a mászkálós triál az könnyebben elsajátítható szerintem
bár magas szinten mindent nehéz csinálni bármi is legyen az
ja ne is mond......hát ráugrattam egy sziklára......nagy volt a becsapódás meg a sebesség ehhez a műanyagkartervédőhöz......de megoldom a kartervédelmet ..... mert a gátvédelem az fontos
amúgy lehet jó lesz ...de nem 100% -os az ilyesmi cserebere az viszont 100%
szia zoozze!
láttam a múltkor valami szépen elintézte a bal deklidet.kartervédő hogyhogy nem védte meg?
találtam lendkereket alaplappal együtt robogóét,ami nagyon hasonlít 13ért meg is vettem.
szted drága volt?szted jó lehet?kinézetre full ugyanaz,csak egy picit kissebb átm. de alaplap felfogatás ugyanolyan
A többiek 13-kor felvezető, 13.30-kor rajt!