Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Harmadosztály 11-kor felvezető, 11.30-kor rajt!
A többiek 13-kor felvezető, 13.30-kor rajt!
hát endurocross lesz szóval szeirntem az ebősznyi EC pályáról
nem tudjátok véletlenül tokodon mokor indulnak és honnan?
motocross
köszárhegyen mi lesz?
nem
kőszárhegyre megyek
Hellol Skyro tokodra mész holnap ?
tudok csinálni képet ...jó lett

milyen kulcs ?
okés ez a legjobb megoldás sztem.
fel is dobhatod a vaterára ....
vagy majd szólok ha kell ide valamire és akkor visszabizniszeljük.....
első telóhoz van egy speciális kulcs neked van olyanod? képet tudc csinálni?
hát nemtudom.ha gondolod,hogy fel tudod esetleg valamihez majd még használni,akkor visszaküldöm.ha neked is csak úgy állna ott,akkor inkább feldobom majd a vaterára,hátha kell valakinek.
mert ha visszaküldöm,shogy te is írtad régebben,a postaköltség ugye ide meg vissza annyi lenne,mint a lendkerék.
money back guaranty
ha akarod visszaküldheted lendkereket .....
jájj az fájhatott szegénykének
nagyon remélem,hogy jó lesz.már tűkön ülök.itt a milyen fasza idő,lehetne dúrni a sarat is,mert olyan eső volt tegnap,hogy ihaj
ott hát .....
amúgy ahhoz képest , hogy életemben 3 percet mentem triállal egész jól megy csak kéne vele gyakorolni
bár a ktm is végigmegy a pályán meg mindenhol felmegy így nem teljesen idegen a mászkálós része

szerintem amit a nagyok csinálnak a tv-ben az ugrálós triál az az elképzelhetetlen számomra .....
a mászkálós triál az könnyebben elsajátítható szerintem

bár magas szinten mindent nehéz csinálni bármi is legyen az
ja ne is mond......hát ráugrattam egy sziklára......nagy volt a becsapódás meg a sebesség ehhez a műanyagkartervédőhöz......de megoldom a kartervédelmet ..... mert a gátvédelem az fontos

amúgy lehet jó lesz ...de nem 100% -os az ilyesmi cserebere az viszont 100%
akkor szeinted nem ma lesz?
hogy triáloztál? ott volt a MESTER?
szia zoozze!
láttam a múltkor valami szépen elintézte a bal deklidet.kartervédő hogyhogy nem védte meg?
találtam lendkereket alaplappal együtt robogóét,ami nagyon hasonlít 13ért meg is vettem.
szted drága volt?szted jó lehet?kinézetre full ugyanaz,csak egy picit kissebb átm. de alaplap felfogatás ugyanolyan

na mi van lesz ma is triálllozzás titkoshelyen ma is ?
tegnap sikerült triállloznom
ma nagy motormosást tervezek.....ezekből szokott lenni a legnagyobb endurózás
diszkoverin motoros csákóka aki motorozik salakkal meg lesz még valami ami meglepetés
Szoszeee