Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcsög kézvédő....
enyém csak sima kis szar,abba nem tud beleakadni szerencsére
úgy ám

én meg hátul állok a gépben mert nem csapódott le
Én se estem, legalábbis ezt nem tartom annak, röhej az egész. Fordultam meg egy íven. És az első kerék valahogy megakadt a motor eleje pedig bebicsaklott, ahogy eldőltem jobbra, a bal kezem beakadt a kézvédőbe, és megtekerte a csuklom. Nem értem, hogy hoztam ezt össze, rosszul jött ki a lépés.
Ezen meg én volnék 53#.
Jaj-jaj, mi az a minden
jaja...de nekem szerencsére csak 4-6 hét...és nem is estem el
veled mi töürtént?
Köszi

Faisst, a tegnapi nap nem a Kawásoké volt! 4 hónap, ez iszonyat.
Jobbulást Neked is!
köszi
próbálok
Főleg, hogy itt a fórumozók közül te már a második vagy akinek gipsze van a tegnapi verseny miatt.
Te is gyógyulj meg minél előbb!
jobbulást kívánok Neked!
Bazzeg....te is....ez durva...
Óhh, te szegény. Nagyon sajnálok minden srácot, akivel ilyen tőrténik
Igen igen látom, de ott nem válaszoltam.
Sziasztok!

A tegnapi motorozásnak szép vége lett, elég szépen eltört a csuklom. Ha pehem van, még műteni is kell, ez a jövő héten kiderül. A doki szerint 4 hónapra elfelejthetem a motorozást, és jó esetben 12 hét múlva leveszik a gipszet.
Amikor kézvédőt vettem, a srác győzködött ilyen fajtát ne vegyek, de akkor még nem értetem miért, mostmár tudom, ha rám hallgatok mindenki leveszi ezeket a szarokat, mert nekem emiatt tört el a csuklom.

akkor tudok mindent...
közben megkéreztem gag gas ban is
De igen
nem ott voltatok elöl egy ktm es sátornál?
Hali!
Hali
utolsó kör elején történt
lábtartóról előrefelé lefordult a lábam,elkapta aföld és begyűrte a lábtartó és a talaj közé...nem volt kellemes...de azért végig mentem
köszi
Baleset.
Sajnos, ami a mi sportágunkban szinte elkerülhetetlen, az a baleset. Az ilyen történet sokszor tör meg sikeres versenyszezont, nem beszélve a fájdalmakról, a gyógyulás olykor hosszú és nehéz időszakáról. Most különösen rossz szériába kerültünk.

Nagy Alex kezdte a sort, a csütörtöki edzésen egy ugrónál ütközött és leérkezéskor nagyot esett. Elsőre nagyon súlyosnak tűnt a helyzet, a mentő gyorsan érkezett és a Szegedi Klinikára szállították. A gondos vizsgálat szerencsére nem állapított meg törést, vagy belső sérülést. Zúzódásai azonban igen fájdalmasak és enyhe agyrázkódás a diagnózis. 24 órás megfigyelés után azonban haza térhetett.
„- Csak a folyamatos fejfájásom a probléma, amin csak a teljes pihenés segíthet.” mondta Alex. „- És nagyon sajnálom, hogy a szlovákiai Junior bajnokit ki kellett hagynom, pedig ez a sorozat fontos lenne számomra.”

A Junior versenyen, a szlovákiai Zilinán a 85-ös Rozgonyi Ákossal történt meg a baj. A 2.futamban a rajtegyenes végén, éppen a féktáv előtt összeakadtak jó néhányan, Ákos is bukott és súlyos felkarcsont törést szenvedett. Miután ellátták helyi kórházban, a szülők a Szegedi Klinikára szállították, ahol már el is végziték a szükséges műtétet.

Aztán jött a kőszárhegyi tömegsport forduló, ahol Schrenckh Péter találkozott egy asztal felett a soproni Salamonnal. Az ütközésnek sajnos komoly következménye lett, mindkét versenyzőt korházba szállították. Schrenckh sérülése eszméletvesztéssel járt, ma délelőtt került ki az intenzív osztályról. Vállficamát kellett először helyre tenni, de a felkarcsont törés operációját a váci korházban fogják elvégezni.
Salamon kulcs csont törést szenvedett és a B250- ben is történt egy törésgyanús bokasérülés.