Én se estem, legalábbis ezt nem tartom annak, röhej az egész. Fordultam meg egy íven. És az első kerék valahogy megakadt a motor eleje pedig bebicsaklott, ahogy eldőltem jobbra, a bal kezem beakadt a kézvédőbe, és megtekerte a csuklom. Nem értem, hogy hoztam ezt össze, rosszul jött ki a lépés.
A tegnapi motorozásnak szép vége lett, elég szépen eltört a csuklom. Ha pehem van, még műteni is kell, ez a jövő héten kiderül. A doki szerint 4 hónapra elfelejthetem a motorozást, és jó esetben 12 hét múlva leveszik a gipszet.
Amikor kézvédőt vettem, a srác győzködött ilyen fajtát ne vegyek, de akkor még nem értetem miért, mostmár tudom, ha rám hallgatok mindenki leveszi ezeket a szarokat, mert nekem emiatt tört el a csuklom.
Hali
utolsó kör elején történt
lábtartóról előrefelé lefordult a lábam,elkapta aföld és begyűrte a lábtartó és a talaj közé...nem volt kellemes...de azért végig mentem
köszi
Baleset.
Sajnos, ami a mi sportágunkban szinte elkerülhetetlen, az a baleset. Az ilyen történet sokszor tör meg sikeres versenyszezont, nem beszélve a fájdalmakról, a gyógyulás olykor hosszú és nehéz időszakáról. Most különösen rossz szériába kerültünk.
Nagy Alex kezdte a sort, a csütörtöki edzésen egy ugrónál ütközött és leérkezéskor nagyot esett. Elsőre nagyon súlyosnak tűnt a helyzet, a mentő gyorsan érkezett és a Szegedi Klinikára szállították. A gondos vizsgálat szerencsére nem állapított meg törést, vagy belső sérülést. Zúzódásai azonban igen fájdalmasak és enyhe agyrázkódás a diagnózis. 24 órás megfigyelés után azonban haza térhetett.
„- Csak a folyamatos fejfájásom a probléma, amin csak a teljes pihenés segíthet.” mondta Alex. „- És nagyon sajnálom, hogy a szlovákiai Junior bajnokit ki kellett hagynom, pedig ez a sorozat fontos lenne számomra.”
A Junior versenyen, a szlovákiai Zilinán a 85-ös Rozgonyi Ákossal történt meg a baj. A 2.futamban a rajtegyenes végén, éppen a féktáv előtt összeakadtak jó néhányan, Ákos is bukott és súlyos felkarcsont törést szenvedett. Miután ellátták helyi kórházban, a szülők a Szegedi Klinikára szállították, ahol már el is végziték a szükséges műtétet.
Aztán jött a kőszárhegyi tömegsport forduló, ahol Schrenckh Péter találkozott egy asztal felett a soproni Salamonnal. Az ütközésnek sajnos komoly következménye lett, mindkét versenyzőt korházba szállították. Schrenckh sérülése eszméletvesztéssel járt, ma délelőtt került ki az intenzív osztályról. Vállficamát kellett először helyre tenni, de a felkarcsont törés operációját a váci korházban fogják elvégezni.
Salamon kulcs csont törést szenvedett és a B250- ben is történt egy törésgyanús bokasérülés.
enyém csak sima kis szar,abba nem tud beleakadni szerencsére