ja majd lemegyünk monorra vagy ferihegyre ugrálni...vagy tökmind1 hol....
majd jól kipróbálod,aztán össze tudod hasonlítani a tavalyihoz képest
bár akor már nagyon szar volt,utána már nem is használtam többet
ja igen...van 2 biztosításom,a mamsoson felül
egyik 65 öt fizetett..de kellett egy nyilatkozat hogy csak hobby szinten megyek...
a másik az meg olyan mint a mamsos...de a mamsosat azért nem akarom,mert akkor ugye kiderül hogy nem hobby szinten van a dolog és akkor lehet probléma lenne....
szóval majd inkább muter bejelenzi azt is...job mint ha a mams tenné
ez meg olyan 20 körül ad
amúgy biztosítós a muter..ha kell valami,szólj!
enyém most perselyes,de bitangúl meg lett reszelve és gecijó lett
összerakásnál meg jól kihézagltuk aztán most fullos...
még ez e rendszer...és télleg brutál lesz
amikor összeraktam a gépet és elsőnek kivittem solymárra,nekem is rángatott egy kicsit,de azóta nem.
amőgy én is éreztem tavaly amikor a tiéddel mentem...nemtudom hogy mitől lehet...
kuplungkosárnál az a nagy tűgörgős csapágy?
attól nem lehet?
Mér fizrtnek ? Külön kötöttél ? Ha rajta lesz letesztelem ,lehet hogy én is megnikasiloztatom a hengert és hajtom még egy darabig,a kuplungommal kéne még valamit baszni mert már az öszes lamellát kicseréltem/fém+ferodolos/és még mindig rángat ,a kosár is meg lett reszelve és fogalmam sincs mi a baja
Az elsö nagyon megy ,övék a monori pálya a második bugyin jol ment mert ott lakik a harmadikat nem tudom ,én is elörrébb végeztem volna de ment elöttem egy hondás gyerek álandoan bejött elém nem akartam fellökni vagy 2-3 körön keresztül mikor megelöztem elmentem neki vagy 150 métert de az utolso körbe ugy elfáradtam hogy visza elözött ,és még a mögötte jövö gyerek is elment az lett a hatodik ,mert a hondást az elsöbe nagyon othagytam viszont a 6. elörrébb végzett ,ha viszont elöbb elmegyek a hondásnak akkor tobbet tudtam volna ráverni és nem ért volna utol .akkor viszont én vagyok a 6. na ezt szépen leirtam szerintem az elsö 6-ba te is beférnél tutira és a keletkupába a senyorokkal megyünk ugyhogy felkészitem magam jövöre
egész jól van
3 hétig csak mankóztam,nem akartam a járással terhelni..tudjon nyugodtan gyógyulni
de most már mankó nélül nyomom,és egyltalán nem fáj,szóval királyság
uzsa...azt nemtudom..lábamól függ
vazzeee...nekem is kéne járnom az ilyen keletkupákra....
lehet megcsípném a dobogót valahol...
monoron aki 3. lett..vele nyáregyházán is meccselte egy nagyot..de elvertem
miújság?
amúgy 1éve+10 hónapja
majd jól kipróbálod,aztán össze tudod hasonlítani a tavalyihoz képest
bár akor már nagyon szar volt,utána már nem is használtam többet
Ennyit rádobsz a motor árára akkor már kijön egy 4t is, nem?
egyik 65 öt fizetett..de kellett egy nyilatkozat hogy csak hobby szinten megyek...
a másik az meg olyan mint a mamsos...de a mamsosat azért nem akarom,mert akkor ugye kiderül hogy nem hobby szinten van a dolog és akkor lehet probléma lenne....
szóval majd inkább muter bejelenzi azt is...job mint ha a mams tenné
ez meg olyan 20 körül ad
amúgy biztosítós a muter..ha kell valami,szólj!
összerakásnál meg jól kihézagltuk aztán most fullos...
még ez e rendszer...és télleg brutál lesz
amikor összeraktam a gépet és elsőnek kivittem solymárra,nekem is rángatott egy kicsit,de azóta nem.
amőgy én is éreztem tavaly amikor a tiéddel mentem...nemtudom hogy mitől lehet...
kuplungkosárnál az a nagy tűgörgős csapágy?
attól nem lehet?
majd megyek ilyenekre,amint tudok
Ja amúgy rendeltem egy pro circuit rendszert a zöldségre...brutkó lesz
Ára:6990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmai
l.com
3 hétig csak mankóztam,nem akartam a járással terhelni..tudjon nyugodtan gyógyulni
de most már mankó nélül nyomom,és egyltalán nem fáj,szóval királyság
uzsa...azt nemtudom..lábamól függ
lehet megcsípném a dobogót valahol...
monoron aki 3. lett..vele nyáregyházán is meccselte egy nagyot..de elvertem