Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan érkezik a másik rámpa is, van egy még meredekebb amiről már a hátraszaltót lehet gyakorolni
Voltam Csnokon...hát érdekes ugratókat szerkesztettek, eléggé katapultosak,leérkezőn majd leszekad a fájós csuk-klóm is
Na mi a hír bicebóca zöldséges, ....itt a szandál szezon, mikor szdik le
hali
miújság?
Hahó
hát TS-Rel 10 hónapja
amúgy 1éve+10 hónapja
ja majd lemegyünk monorra vagy ferihegyre ugrálni...vagy tökmind1 hol....
majd jól kipróbálod,aztán össze tudod hasonlítani a tavalyihoz képest
bár akor már nagyon szar volt,utána már nem is használtam többet
hello Béla!

Ennyit rádobsz a motor árára akkor már kijön egy 4t is, nem?
ja igen...van 2 biztosításom,a mamsoson felül
egyik 65 öt fizetett..de kellett egy nyilatkozat hogy csak hobby szinten megyek...
a másik az meg olyan mint a mamsos...de a mamsosat azért nem akarom,mert akkor ugye kiderül hogy nem hobby szinten van a dolog és akkor lehet probléma lenne....
szóval majd inkább muter bejelenzi azt is...job mint ha a mams tenné
ez meg olyan 20 körül ad
amúgy biztosítós a muter..ha kell valami,szólj!
MXBELA, neked az YZ-n matrica volt a tankon meg a tankidomon, vagy festve volt?
enyém most perselyes,de bitangúl meg lett reszelve és gecijó lett
összerakásnál meg jól kihézagltuk aztán most fullos...
még ez e rendszer...és télleg brutál lesz
amikor összeraktam a gépet és elsőnek kivittem solymárra,nekem is rángatott egy kicsit,de azóta nem.
amőgy én is éreztem tavaly amikor a tiéddel mentem...nemtudom hogy mitől lehet...
kuplungkosárnál az a nagy tűgörgős csapágy?
attól nem lehet?
Te miota nyomod?
Mér fizrtnek ? Külön kötöttél ? Ha rajta lesz letesztelem ,lehet hogy én is megnikasiloztatom a hengert és hajtom még egy darabig,a kuplungommal kéne még valamit baszni mert már az öszes lamellát kicseréltem/fém+ferodolos/és még mindig rángat ,a kosár is meg lett reszelve és fogalmam sincs mi a baja
valamire csak el kellett baszni a biztosítási pénzemet
ez télleg faszán leírtad
majd megyek ilyenekre,amint tudok
Ja amúgy rendeltem egy pro circuit rendszert a zöldségre...brutkó lesz
Az elsö nagyon megy ,övék a monori pálya a második bugyin jol ment mert ott lakik a harmadikat nem tudom ,én is elörrébb végeztem volna de ment elöttem egy hondás gyerek álandoan bejött elém nem akartam fellökni vagy 2-3 körön keresztül mikor megelöztem elmentem neki vagy 150 métert de az utolso körbe ugy elfáradtam hogy visza elözött ,és még a mögötte jövö gyerek is elment az lett a hatodik ,mert a hondást az elsöbe nagyon othagytam viszont a 6. elörrébb végzett ,ha viszont elöbb elmegyek a hondásnak akkor tobbet tudtam volna ráverni és nem ért volna utol .akkor viszont én vagyok a 6. na ezt szépen leirtam szerintem az elsö 6-ba te is beférnél tutira és a keletkupába a senyorokkal megyünk ugyhogy felkészitem magam jövöre
Cross/enduro motoremelő bak, teljesen új, eladó!
Ára:6990.-ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmai
l.com
egész jól van
3 hétig csak mankóztam,nem akartam a járással terhelni..tudjon nyugodtan gyógyulni
de most már mankó nélül nyomom,és egyltalán nem fáj,szóval királyság
uzsa...azt nemtudom..lábamól függ
Kölökkoromba motoroztam ,letettem a jogsit a kocsira és elvágták a motorozást ,17 évessen ültem motoron utoljara és 34 évesenn legközelebb.
vazzeee...nekem is kéne járnom az ilyen keletkupákra....
lehet megcsípném a dobogót valahol...
monoron aki 3. lett..vele nyáregyházán is meccselte egy nagyot..de elvertem
Lábod hogy van mikor lesz gipsztelenités Uzsára mész
amúgy miért 17 év szünet?
Igy kell öregessen motorozni Mondjuk ha a polom alol kitenném a bojlert meg jobb is lehetnék De 37-re már kell a tekintély
16-bol a7. lettem pnt lemaradtam a jutalomrol.
ja,ő az