Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most meg ki nem jutok
köszi nikk..meg mindenkinek ...nagyon nehezen jutok be ebbe a topikba.....

de a gasgasba beleírtam plz ott olvassátok el ...köszi

majd meggyógyulok akkor leszopok mindenkit
majd hátba csapkodjuk helyetted is
Az enyémben sose volt akksi. A duda mégis szól. Má ha rajta van...

A Zozit nem bírom kivárni. Azé aki láttya, mondja neki helyettem is, hogy jobbulást...
azok nem motoron történtek
nekem lenes mondta hogy tegyem vissza
de az aksit mostmeg kiszedtem
szóval nemtudom minek van még fennt
az szép
csukló törés?
Ha rendesen nyomod, előbb utóbb úgyis letörik róla, sok más mindennel egyetemben
pedig mostanában egyre többen vissza rakják, jol jön EC-n le lehet dudálni vele az elötted menöt,,
én tüdővel gyomtam meg le állító gombot...hamár valaki kemény de legalább nem estem el és nem lett sáros a kifényesített csizmám
Sajnos nekem is frontális ütközésem volt anno másik motorossal, csak ott én voltam a hunyó
szerencsére nekem még tul komolyak nem voltak, pedig a mennyiség szerintem megvan....
1szer a számat haraptam el amikor megelöztem a motort a kormány fölött...1szer meg a térdem fájt 2-3hétig
meg (jo)pár kicsi
én meg pont akor mielőt elmentünk motorozni azelőtt raktam rá hát legalább volt értelme hazaértünk le is szedtem egyből
Velem ez nem fordul elő... a dudát rég ledobtam a vasról
én estem ugy hogy fejreálltam a motorral ugy hogy közben a dudát nyomtam...még a crm el....nah az vicces volt de szerencsére komolyabb még nem volt
Nem, mert általában valami emlék marad. Ha nem rajtam, akkor a motoron
csak akkor akorát, hogy rögtön el is felejtetted
Ja, nem, rosszul emléxem. Má estem tempósan is. CSak ki tud ennyi perecet megjegyezni
De bazdki, én sose olyankor fikázok el. Hanem mikor töttyögök, mint a szarósgalamb
mert mentek mint az állat!