Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es persze rend orzoi is
kicsit mas autok
motoros nap es bolt
Nekem egy AXO boxer volt előtte, az Oxtarhoz képest olyan volt, mint egy surranó, de mint láthatjuk sokszor a csizma sem segít.
Szasztok meg erkeztem ,dobok fell par kepet palyarol stb
toti...
akarom mondano zozi
Az se jobb!
A hülye fejemet, és a lábaimat féltem a legjobb, nem mintha a többi nem számítana. Ha lekerül rólam is a gipsz, veszek egy nyakvédőt is +ba. Figyelni kell, akkor jön a baj, amikor az ember legkevésbé számít rá. Remélem idén már nem lesz több para.
sziasztok zoozee mester sajnálom ami veled történt jobbulást, erőt egezseget
hogy torten a baleset vagy kivel mivel mentel ossze? mocid mekkora balesetet szenvedett?
jobbulást toti koma
nekem az axóban eltört.....
sebaj...majd az újban már remálem nem fog...
általában csizma fölött törik, vagy térdben ,,,de vannak kivételek,
Mindenesetre azért durva, frontálisan ütközni, gyakran megfordult már a fejembe, nem szerencsés dolog. Orvosok mit mondtak? Minden ok?
Amióta nekem is ilyen csizmám van (Oxtar), nyugodtabban motoroztam, szinte megvoltam róla győződve, hogy akár egy úthenger is átmehetne rajtam, de a lábamnak akkor se lenne baja, ezek szerint mégiscsak…
Sziasztok!
Látom kezd divatba jönni a gipsz!
Jobbulást Zoozee!
de jó azis...csak drágán lehet kapni használtan :S
van msn illetve skype-d? ha igen megadod?
de jó ...

köszi gery
kx250f nem jó?
jobbulást zoozee!
Valakinek van Yzf 250-je vagy RMZ 250-je meg msn-je vagy skype-je ?
ja és az arany
köszi fiúk ....jó reggelt !
megvolt az első éjszaka joga
pisiltem pirosat nem volt egyszerű mindenem nagyon fáj beszarás ...jó odavertük magunkat......olyat durrantunk...volt itt is szaltó meg landolás egy sziklán egykezes tigris után hónaaljban/bordákra , meg labda nagyságú kövekre ......blokkok közé ahogy beszorult a lábam sarkammal lelazítottam a lánckerékcsavart, csizmám félig letépte lábamról a jelenet...térdvédóm darabokra esett ........két percig azthittem meghalok miközben mondogattam magamnak vegyél levegőt ami fél perc után jött is...ott ziháltam ....aztán , hogy leszakadt a lábam.....meg hogy valami lett az oldalammal ......meg belül a hasammal, vesémmel ......bal medansziécsontom ill. combcsont felső része is olyat kapott csoda nem tört el ahogy most kinéz
és kezdtek megjönni a fájdalmak negyed óra múlva egyre erősödve...de a kedvem is egyre jobban kezdett visszatérni ......aztán az infuzióba a mentősök tettek valamit ami egész jól enyhítette.....de aztán elindult a mentő és a szar utakon rossz vákuumágyban katasztrófa volt még a fülemmel is kapaszkodtam ill. csak azzal tudtam ..... mert ha megmozdultam ájuldoztam a fájdalomtól..... egy örökkévalóságnak tűnt a kb 40 km.es \"sima\" út...úgy elfáradtam a végig feszítéstől ........
de azért köszönöm a jó Istennek, hogy meghagyta tyúkszaros életem........

mikor kaphatok járógipszet ?
Most em mi a stájsz, sajna a fehér csizi mostanság nagyon divatos ...velem is volt régebben egy front-tális ütközés de, ott a moci lett KO,én nyomattam egy 360°ot a levegőben....gyogyulgass és ne rugkapálj...eb forr be csont
zoozee. Jobbulást sajnálom ami veled történt
megyek aludni..holnap ez a szutyok van jobbulást zoze....
jó 8