Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaoo
hogysikerült a bugyi verseny?
1. hogyan ugrassunk
2.MXBELA
nekem az allja megvan, hanem az tört, repedt meg ami rámegy é kifordul..maga a rúgó része
A berugokar huzos dolog ,nincs meg az alja ami rámegy a tengejre azt kéne öszetákolni a haverén is ugy volt.
na re
uram isten...pinkmotorsnál sincs, universal motornál sincs, jelenleg parillánál sincs, motormannál meg 30 ezer a berúgó a kurva anyjukat
Sose volt ezüst ,talán pléh abbol is a roszabbik fajta. Mivan gulás lesz hétvégén ? szerintem tisztogasd még ha engem is meg akarsz hivni,mert trutyás cucbol nem eszem.
ezÜST
nah lépek aludni..holnap töri csokesz jóéjt
oké ot a kút is az abban a jó most már csak 100 as benzint vagy 98 as-t fogok tankolni a gépbe.....és 1/3 ba fogom keverni.....inkább picit füstöljön...de ugysem fog
Mehetünk oda is. a Zöldember cimbora.
a Monori.....arra mentem még ki a Hondával régen....Viszont az is sokat változott azóta.....
Melyik pálya van a közeledbe a nyáregyházin kivül?
tudom merre van köszi majd itt is megkérdezem....mostmár akkor zabszem van a seggembe hogy nem tudok leülni.......már huznám a gázt ezerrel
van a pink* -vagy*
szomszédomban vagy xD
www.pinkmotors.hu
neked messze van?
jaja multkor mit szoptunk haverral mig betoltuk hidegen....huhh basszus.....szal inkább szerzek rá minthogy tologassam de megoldom valahogy..csak van egy kibaszott bolt ahol lehet kapni tm illetve suzuki berúgókart