Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom, tudom
Asszem, én is olyat koptatok másfél éve
Nem lesz túl nagy élmény. Bazi nagy por van. És... én nem is vagyok igazán kíváncsi rájuk. Túl sok piás terepjárós sztorit hallottam. Olyan embert is ismerek, aki ott lett nyomorék... meg egy kereszt is van az erdőben, igaz behatóbban nem tanulmányoztam, de gondolom nem Mari néni ment el oda otthonról. Igaz, ezek nemigen szerepelnek az újságban.

Pedig egyébként kellemes élmény az a Somogybabod - Andocs környék
C-10 ?
vegyél már egy ktm-et
Vazze, 9 ropiért jóképű mitaszt kapni... az lószar, nem költség....
csak a kopott első gumi miatt
akkor már nagy a buli... pedig szívesen lenéztem volna, de se motorom, se kocsi amivel lemehetnék most
Most jöttem meg pestről. Már tele a falu terepjárókkal. A manusok meg sörrel a kezükben ordítoznak az út szélén, lehet nem szomjasak már... Hát éppen ezért motrokkal nem merészkedünk közéjük

Ön is itt van uram? Lesből támad?
Azért mondom, hogy a szokásos...Bár asszem Te mondtál valakit, aki gondolkodik, ha sár van...
minden enduros ilyen
hát mér nem

babodra mentek
persze
Csak a szokásos... Húzod a gázt ott, ahol más visszaengedné. Elengeded a féket ott, ahol más tökig húzná. Motorozol sárban, esőben, mikor más ki se mozdul. Átesel a rönkön, fáj, de röhögsz a földön fekve. Aztán, ha szarul jön ki, sínbe raknak, összevarrnak.... Hát normális az ilyen?
mit alkottatok ? csak a szokásos élet adta lehetőségek kihasználása?

amúgy hali mindenkinek
Szewasztok... meg vok nyugodva. Mink itten délen iggen nagy barmok vagyunk. De ezexerint nem csak mi
Életkép monor
Szevasztok.Zozi ha vagy gyere már fel skypra
Az arany lemaradt Javulsz már
morgen
na én megyek elteszem magam holnapra mert midjárt csörög az ébresztőm majd holnap dumálunk
mit szeretnél ? mindegy ugy is azt is megrontanád
vállalom nem tudod fiú vagy lány lesz?