Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is jó de montad , hogy van rólam pár képed én erre gondoltam. A kisugrón is beül a kerék a sárvédőbe ahogy látom a képen.
elsö kerék
a nagy érkezön viszont ugy láttam hogy az elsö ér elöször földet?
Kurva fényképező nem, tudom miért lettek homályosak
hát a nagynak még álmomban sem
az igeen!majd megnézem azt 6-7 méterest.probálkoztam már de elég sürün csörösre sikeredett.
Mondjuk a DRZ-E még hagyján. Azzal kisebbeket röppennek az itteni srácok is.... De az ottani nagy ugratónak sztem is életveszélyes lenne nekimenni vele
A kissebbik az nem rámpa azon nem gáz ha rövidebbet ugrasz.
mire gondolsz,hogy nehéz?mert láttam öket ugy forgatják a gépeket mintha bmx lenne
13 éves aki zúzta K8-as a gép
hát a drz egyik változata sem a freestyle gépek zászlóshajója...
nem azzal kéne ugrabugrálni...mert bár meglehet vele ugrani elméletileg bármit ( ésszerű határokon belül) míg jól jön ki az ugrás de kis hiba esetén ..... egyből kiderül , hogy nem oda való...
szerintem ne erőltesd vele
de gipszeket azt lehet vele gyarapítani az viszont biztos
Akkor hátul érdemes kezdened van egy kb 6-7 m hosszú
az tetszett nagyon meg a kawa!
én is azt gondoltam hogy azt még birná csak még énis kezdö vagyok,még esni sem tudok
Elbasztam öket de azért nyomok párat mindjárt.
akkor rendben
A kisugrót szokta ugrani egy srác yamahával. Az is endúró.
a fickó pont állva ment,mondta ha ült volna most nem lenne feje
Én csak a látottak alapján se tenném. Oda krosszmotor kell, a déerzé futóműve nem arra való, meg nehéz is. De ha kalandot keresel, hát próbáld meg
Magnum te melyik géppel voltál?
hát a párommal meg a kislányommal voltam,nemtudom.igazábol kurvára szar ilyenkor még motort is látni.haverom is most volt itt motorral és majdnem elzavartam de bepotolom.szerintetek birná ezt a drz?
Nem vagyok az a sértődős tipus
de nincs harag remélem