Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor neked mázlid volt mert most az a gatya 16e nekem már nem jutott belőlle te kis puncsos
az enduro pálya?
9900töl 17ezerig ha jól tudom nekem is ilyen gatyám van most a szára lecipzárazható és 9900ért vettem
nagyon helyes én is szét üvegeztem volna a "verseny gépet" szombaton megyünk a metzgert is kiengedi a főnöke ha addig nem megy el a szelephézagja
És itt mien árban mennek a gatyók?
Én hajtottam meg leszabályzásig forgattam mint állat
Van Ferihegy Galus aréna Ferihegy kettö mögött ahol mi is motorozunk,
Az almáskertnél van az erőben valami endúró pálya
Á az határesett
Kerkyra a Gallus legalább kiégette a kipufogóját ennek a metzger utánzatnak ?
kispesthez közel valami jó pálya?enduro?
Miért az 57-es láb az nagynak számít?
Egyről beszélünk a Kerkyra már leírta az én véleményem is
Hát amekkora csizmád van nem csodálom
Nincs valakinek eladó nagyméretű cross nadrágja?40-42 es méret
vagy valmi cím ahol olcsónn vannak?
Szerintem ne sértzsd meg a többi pálya tulajt hogy azt is crosspályának nevezed ott már nekem is sikerült megborulnom csak én megúsztam félkiló homokkal acsizmában
Megfogadtam az életbe többet nem megyek,csak ez volt a legközelebb,hétköznap délután.gondoltam 1órát eljátszok,1hónapos játék lett
Soki papa sem egy százas az biztos
igy nem ismerem,van egy beton figyelö valami a pálya mellett.
A gyáli pálya a világ leggusztustalanabb legszarabb okádék pályája hányás az egész undoritó egy hely nem is lehet pályának nevezni azt a förmedvény homok katlant
Kakukk a sokiék féle homokbányában történt?
Galus medzger10000 motorjával jött ki mit ne mondjak elég szar az a motor a kuplungja ordenáré szar indulásnál rángat minta picsa.
hát annak is mondhatni mert nyakig ér a homok gyálról kimész és jobbra,nullás elött.