Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most gondoljatok bele...egy néger hogy veszi észre ha belilül vagy feketedik a lába
Az tisztán láccik. A mozgó fényképet még nem találták fel sztem

Mongyuk az jobb, ha a bal láb a szarabb... a kuplungot seprűnyéllel is be lehet nyomni...

az enyém is titta fekete volt annak idején....................

és mivel "bíztatnak"?
ááááááá

áll a kocsi
hát szerintem ki van lőve nekem is erzberg sajnos ezzel a lábbal nem tudok ott pipiskedni 3 napot szerintem......inkább pihizek még mert szar lesz a lábam...
ja ma kaptam friss gipszet
Ha jól látom, itten valami illegális szgk vezetés zajlik
Á, nem merem, pedig már volt ilyen soxor. Múlt héten csak a jobbos fordulókban fostam a bokám miatt, most majd még pluszban a balosok is parásak lesznek
Köszi... viszont
Erről a szettről mi a véleményetek?
scott gatya mez meg pro grip 18 ért adja szerintetek?
állítólag jó állapotban van
Sziasztok! Holnap Lakitelekre Yamaha Raptor kupára nem megy véletlenül valaki? Nem tudjátok hánykor kezdődik? Vagy esetleg beugróról valamit? köszi előre is a segítséget!
Szió!

Mizu? Erzberg?

Én nem tok kilépni, mert pont a jövő héten kezdek.
Ha lekapod akkormeg olyan ézékeny hogy beszarsz de inkább legyél tul rajta vagy mond:korom mukodj!ahogy uri mondaná
akkor annak a sérültnek holnapra kéz és lábtörést vagyis jó motorozást
Kombifogó még csak akad... reggel vízben áztattam, hátha úgy lejön, de nem. Most meg már nem merem letépni, hátha akkor gáz lesz a csimma
Ilyen nekem is volt sztk injekció és kombifogó,ennyi nem fog fájni
Hali,itt van egy pár cucc fox stb.nemis vészes árba,ha valakit érd:http://members.chello.hu/szipl...
Meg ráadásul még februárban jót rúgtam egy tuskóba és a bal lábhüvelykujjam körme most kezd leesni... de még néhány cafat bőr tartja, megette a fene... megpróbáltam letépni, de majdnem beszartam
Szó szerint. Múlt hétvégén mentem először a ficam óta. Jól be is durrant a bokám megint. És volt, hogy megint le kellett volna tennem eccer. De inkább eltaknyoltam
rehabilitácios motorzás?
Van olyan sérült, aki holnap megy