Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Betegállományba
itt vagyok
hol vannak innen az emberek ?
arany...reggelt !
joccakát
danke sör
U.I: Zooze én itt találtam.
link
link
jó éjt !
A csontok repedése és törése
A törések fajtái: "zöldágtörés", fedetttörés, nyílttörés. A törés lehet egyszerű és komplikált szilálktörés. Elsősegélyként a sérültet, illetve a törött csontot nyugalomba kell helyezni, a nyílt törés körül a bőrt megtisztítani és fertőtleníteni.
Álmodj gipsz nélkül!
Szerintem én is megyek, szevasztok
Na jó éjt Mindenkinek, megyek aludni.
Sziasztok.
Igazából még így is minuszos vagyok 1000 volt a sárvédő megforrasztása, 14e a telefon kijelzője a km óra meg folyamatban van, de az új 38e ft
Az orvosi jelentésedben biztos benne van, hogy melyik fránya csont tört el
az még a jobbik,a kuplungozástól félek.26e azzal nem sokra mész.de jobb mint a semmi
Én a latin megfelelők alapján kikerestem a magyar nevét, és rákerestem a googleban. Nagyon sok találatot kidob, több trauatologia irományt elolvastam A Sajkacsont pl 12 hét minimum, de van, hogy 16 hét. Az újnak bizonyos részei pl 3 hét. Keres rá a tiedre.
vazze neked ki a dokid?Brinkmann professzor?én ilyen eket nem tudok.csukló azt kész,6hét
Jobbos, 6hétig nem kellett írnom 1 betűt se, ha összegzem a dolgokat még meg is érte eltörni Biztosítótól kaptam 26e ftot
Én a ráolvasás módszerét alkalmaztam, bevált
Jaaa,te irtad tegnap hogy kicsit tré a kezed?balos?
Nálam a Sajkacsont törött, a 8 kötőcsont közül az egyik a csuklóban, az egyik legrosszabb, mert azon a ponton elég gyatra a vérellátás.