Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem is cross gatya érdekelne
majd árat dobj fel ha tudsz!
kösz
Na jó éjszakát mindenkinek.
szeva..engem cross gatya és mez érdekelne?miylen márkát tudsz menyniért?
Gumival öt,gumi nélkül három.
rengeteg cucc van, úgy egyszerűbb lenne ha konkrét cuccokat mondanál, de majd csak holnap tudok árat.
Valami árakat is légyszíves itthon mennyi? és nálad mennyi?
Rendelésre tudok cross ruhát, csizmát sisakot... itthoninál jóval olcsóbban, teljesen eredeti minden. Akit érdekel szóljon!
Vagy a lábad
cső sanya
láttam multkoir irtál,csak nem utdtma irni akkor
lábam köszöni szépen jól van,már ugy megyek mint ha nem is lenne rajtam....hétfpn megyünk vissza..akkor már 5 hét is letelik..és valószínűleg le is vágják a gipszet
berget már átalkitattad gázosra?
A te nyomvájúdba fektették a csövet,tete mert húzod mint barom ....én még egy bokrot sem vágtamki soha mikor pályát csináltunk ezek meg erdőket...basszákmeg
Igen.Az eggyiken még te lapátolod neki az ugrót,de mostanra márszerepet cseréltetek.
Nézted hány videót felnyomott,
Hol van magnum?Tegnap kapott annyit.hogy ma már be sem kapcsolta a gépet.
Nekem csak az ősrégi van
Ne fürrgyé le,felsőágyas.
Megyek lefürgyézni majd jövök addig találj ki valami frappáns dumát.
A te képeidet ingyen sem tudom oda adni senkinek. Egyszerűen mikor meglátják ki van rajta a kukába dobják
Hát tőled biztos sokkot kaptam volna
Pózoltam.hogy minnél több pénzt kapj a fotóért.
Ja, igen. Max amit én csinálok, az a természetkárosítás meg adócsalás. Amit a feri csinál, az nem
Csak azért mert aznap dolgoztam.de ez is volt a te nagy szerencséd. mert ha én ugrottam volna ott az elsőt valószínűleg a rámpa közelébe sem mentél volna olyan sokkos állapot uralkodna még mindíg rajtad.
jaja
gondolom ez a rajt egyenes
Te sem vagy semmi pálcikamen ahogy próbálsz ülni a motoron alig ér le a lábad