Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skYro ilyen pólók vannak: Angola LS Tee • Bent Thermal • Bic It Thermal • Blitz 3 Tee • Chaser Tee • Fox/Yamaha Tee Shirts • Honda Tee • Inked Tee • Mofo LS Tee • MX4 Tee • Reaction Tee • Yamaha Tee Shirts
És ilyen ingek: Dragon Ink Polo • Fickle Polo • Hattica Polo • Honda Polo Shirt • Honda Polo Shirts 2007 • Jagged LS Woven • Kaleidoscope LS Wovens • Shifty Polo • Stenciled Polo • Uniform Polo • Uniform Polo Shirt • Yamaha Polo Shirt
ÜdW!
tegnap ráraktam a gázbowdent...de ugy érzem hogy valami nem stimmel, mert csak negyed fordulatot lehet huzni.... mi lehet vele? hogy lehet orvosolni?
Amit te raktál be képet az nem az amit én raktam be azért akkora az ár különbség
az szép mert én 125dollárér láttam, de ez nem hamis az biztos.
40dollárért láttam az cirka 6000ft meg még valami haszon akkor sem lehet több mint 10rugó
Utcai ruházatot is tudc hozni?
mondjuk ezt a Fox Ornate pólót?
mostpedig lefürgyök hamarosan jövök
ezt találtam de ugye tudod hogy nem olcsó cucc? legalább olyan 25-26.
Pl: ezekre gondoltam
Big Tymer Track, Booster Solid, Bradley ,Grandstand 2, Insulator ,Nitty Gritty Track, Optimus Windbreaker ,Powerband. Ilyen kabátfélék vanak. cipő nincs
ilyen márkák vannak: Axo, answer racing, Fly racing, Fox, Moose racing, MSR, No fear, O'neal, Progrip, Shift, Thor, Troy lee designs.- gugliban keress rá és kérdezz típust és mondok árat.
Igen meg ilyen kapucnis kabátra esetleg cipöre.
pólóra gondolsz meg ilyenekre?
naggyából sehol, esetleg csak meg tudom kérdezni a márkákat és a típusokat, de kép nincs hozzá(rá tudsz keresni gugliban)
Fox utcai ruhád is van?
ilyen márkák vannak: Axo, answer racing, Fly racing, Fox, Moose racing, MSR, No fear, O'neal, Progrip, Shift, Thor, Troy lee designs.
Oké köszike amúgy hol lehet a teljes listát megnézni?
pl: fox 180 gatya itthon:36000 Nálam 25000
Thor quadrant csizma itthon:45000 Nálam:32000
O'neal Clutch csizma itthon:55000 Nálam: 42000
De ez csak ezred része annak amik vannak.
Nem is adtam neki lóvét mikor jöttem haza ha öt nem érdekli az én problémám akkor engem sem érdekel a zsebe.
Direkt mondtam a dokinak mikor rakták föl hogy szorit de nem nagyon érdekelte
A felét első nap lebontottam annyira szorított
azért komoly gipsz az is ...láccik, hogy japán
na erre a képre határozottan emléxem