Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baaaazzzeeeeg sosem hugyoztam még magam alá és nem is fogom tervezni
mosópor a KM órára és a mosás is megvan
Kipufogó dobon szárítás
szerintem nem rossz cucc a scott...nek kettő is volt belőle és frankó volt....mondjuk drágák voltak de jók.....
van egy majdnem új 55 ezres szettem csak hanyatt estem betonon nyolcvannál vele......majd keresek fotókat
Jó hogy nem szart a gatyájába
Gondolj bele, hogy alsógatya nélkül használta az előző tulaj....
wind
No Fear
FM
itt van egy pár nah.........
Az enduro se mindíg gáz.... többiek voltak Erdélyben, majd derékig érő patakban vágattak. Hideg is volt, locsogott is, hát ott se mindenki tudott uralkodni magán

De legalább az öblítés meg volt oldva
azt hiszem maradok az enduro-supermoto kettősénél
itt van az első kép amit kinéztem és a másodiknak a gatyája olyan amient meg akarok venni a 3 .meg a felső
Ha voltál már raftingolni, ott is elmondják, hogy brunyálj bele nyugodtan a kölcsönzött neoprém ruciba... nem Te leszel az első
istenem.... ez az uhhi gelléhh ez mekora egy pöcs hogy lehet ilyen szar műsort csinálni? ez nevetséges már......bevalom most látom elsőnek...de kb elég is volt
Titta jó, szorítok Neked!

Háááát izé, pasi lelépett Szegedre aztán itt maradtam egyedül egy üveg pezsgővel.
hali

Semmi különös tudod akit mondtam skypon azzal most asszem kibékültem ( )
veled miújság? hogy hogy otthon iszogatc?
Durva................
*hátul
Szia!

Mizu?
milyen szett az ?
Volt olyan, hogy megálltunk hosszabb veretés után. Nagyban oltjuk az erdőtüzet, csak egy srác ül a motoron. Mondja, hogy neki már menet közben nagyon kellett, és megoldotta.... Hát az ő gatyáját nem biztos, hogy megvenném
és az se jó ha hárul barna
Én biztos nem venném meg más használt ruháját...tudom magamról, hogy én miket szoktam benne művelni
Ha neked tetszik és jó állapotban van, akkor vedd meg.
Ha még sose hugyozott bele, akkor feltétlen