Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért vagy te ilyen vastag Kerkyra, mert ilyen közel vagy a tűzhöz!
köszi
muszáj mert akarok szupermotóval menni...
persze a tiéddel
Zozzi bácsi ezt milyen progival csinálod?
Húúú, ne is mond...nekem olyan fél órámba tellett felállítani...mármint a motort
Ez kurva jó
Szeretnél te ilyen jó kis 2t motor zoozee
Öt már hívtuk neki nincsen. de azért köszönöm
....most nézem ,hogy melyik törött RTG képem legyen az ász .....de lehet tőled fogjuk elkérni az ütő lapot ....gyógyúlj bakker
múltkor parlamentbe lefotóztalak
vagy szatyináéknál......www.gerecsemotor.hu
szewa sanya
hogy vagy ? motorozol ? hát hiába neked bejött az élet
Szeva itt próbáld meg 06308557633
köszi..........helyszínen sima-liba a jegy
Sziasztok. Egy barátom vett egy rd125-ös enduró veszedelmet, és hiányzik a gyújtás elektronikája na ilyet keresünk 85körüli a gép.
Hello!

Érdemes előre lefoglalni a jegyet Erzbergre vagy a helyszinen gond nélkül lehet venni?
Üdv.

Jobbulást a rokkantaknak!
Nekem is így nézett ki az 4-5ödik ujjam szézqurta 1 fatuskó a (gazban nem látszott) beleraktak 2 küllőt ...a kicsi picit kacska maradt ....majd játszunk RTG-s kártya partit van már lapja mindenkinek ahogy el em nekem már van vagy fele a magyar paklinak
Ezt gondolom nem mocizás közben hoztad össze.?
Nah az kiráááááály
akkor fokozatosan mindig mindig jobb lessz reméljük hamarosan motorra tudsz majd ülni és olyan lessz mint régen
már ázik a vízben...
Nekem is 3mm vastag bőr foszlott le a lábamról mikor levették a gipszem .
levetéééééééka gipszeeeeeeeet
most csak a lábam rohad...
Megyek berakom a kocsiba az önindított, már 3 napja anélkül mászkálok, jó lenne ha nem kellene mindig megkérnem valakit, hogy toljon be.
Később még visszatérek…

Hazafelé épp elég volt átélnem, milyen szar csuklóval motorozni, 30km jöttem úgy.
A végén már a kuplungolást is hanyagoltam, nem buli ez így.
még 1 hónap kb..
többet nem várok