Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem Zoozee, hogy ez itt van Jánoshalmán...20perc autóval
az is az volt
az eredeti képen Gemes volt, ez csak photoshop
hali!
Nem mert rokonok vannak meg matekot kéne tanulnom
csókolgatod fletót
vazze leállították a versenyt
Cső!
Mész ma le a pályára?
egyenesbe egyre jobban lemarad
talmának ez a kutyageci motorja megint nincs benne kraft
Hát igen a levegő ura szerény személyem. Hiába a népszerűség. Kicsit zavar már hogy állandóan leszólítanak az utcán autógrammért, de hát a sztárság ezzel jár. Most is épen egy televíziós felvételre megyek, utána a parlamentben mondok egy beszédet a föld megmentéséröl. Ja Kurcsányt kirúgom a gecibe.
ez egy fizetett MALÉV reklám?
köszi ....
ja hallottam róla...jobbulást neki is
amúgy ismertem a srácot
Na akkor jól néztek ki..
Amúgy valami ismerősöd a srác akivel ütköztél?
Nálunk is volt 3 hete Ambulancia.Kedves Papa(apósom)is felnyalta a lószart.
Elmenősködött egy ugrót,és keresztbe csapta rajta magát.Egy kulcscsont mínusz,meg összerepedezett a lapockája.
Most legalább nyugtom van,nem kell állandóan a motorját szervízelni.Amúgy lehet hogy eladó lesz...
Bár most még negy a szöveg,de szerintem nem sokáig fog motorozni.

Na jobbulást neked!
Megyek,mert viszem a jómadarakat a búcsúba.Csőváz
Én sem szeretem a szőröset.
hali
Írtam az oldalra
szia szecsu

hát tegnap raktak másik gipszet rám...lábfejemben eltörtek csontok meg két bordám elpattant meg körbeütögettem magam ...motornak semmi mert kerékpárral voltam ...amúgy heverem kifelé de a borda az szopás....amúgy mennék már

srácnak meg a keze ami nagyon gáz mert szakadt le 1 ujja meg ripityára tört kuplungos keze ...lehet ott is van valami bordarepedés.... meg kulcsontját fájlalja ...de megmarad
amúgy 2 napja kontrollon újratörték újját szegénynek ...

szóval hadirokkantak vagyunk

de nem sírunk mert ahol fűrészelnek ott hullik a forgács...vagy örök klasszikus...aki elmegy kurvának ne sírjon ha basszák !
Cső Zéé.
Futóműved hogy áll?
Hallottam Csabitót hogy hogyan jártál(nem gyalog )
Fasza.
Másik komának meg mi baja lett? Mert azt csak a sokadkézből hallottam,tehát két hete eltemették
már kint vannak
ferihegyi nagymenök
haho sehol senki
nem akartok mozorozni
ja hát arra biztos jó lenne a dr kiegészítve tudásoddal , hogy grillbácsit legyalázd
nah jó inkább nem írtam le