Hát igen a levegő ura szerény személyem. Hiába a népszerűség. Kicsit zavar már hogy állandóan leszólítanak az utcán autógrammért, de hát a sztárság ezzel jár. Most is épen egy televíziós felvételre megyek, utána a parlamentben mondok egy beszédet a föld megmentéséröl. Ja Kurcsányt kirúgom a gecibe.
Na akkor jól néztek ki..
Amúgy valami ismerősöd a srác akivel ütköztél?
Nálunk is volt 3 hete Ambulancia.Kedves Papa(apósom)is felnyalta a lószart.
Elmenősködött egy ugrót,és keresztbe csapta rajta magát.Egy kulcscsont mínusz,meg összerepedezett a lapockája.
Most legalább nyugtom van,nem kell állandóan a motorját szervízelni.Amúgy lehet hogy eladó lesz...
Bár most még negy a szöveg,de szerintem nem sokáig fog motorozni.
Na jobbulást neked!
Megyek,mert viszem a jómadarakat a búcsúba.Csőváz
hát tegnap raktak másik gipszet rám...lábfejemben eltörtek csontok meg két bordám elpattant meg körbeütögettem magam ...motornak semmi mert kerékpárral voltam ...amúgy heverem kifelé de a borda az szopás....amúgy mennék már
srácnak meg a keze ami nagyon gáz mert szakadt le 1 ujja meg ripityára tört kuplungos keze ...lehet ott is van valami bordarepedés.... meg kulcsontját fájlalja ...de megmarad
amúgy 2 napja kontrollon újratörték újját szegénynek ...
szóval hadirokkantak vagyunk
de nem sírunk mert ahol fűrészelnek ott hullik a forgács...vagy örök klasszikus...aki elmegy kurvának ne sírjon ha basszák !
Cső Zéé.
Futóműved hogy áll?
Hallottam Csabitót hogy hogyan jártál(nem gyalog )
Fasza.
Másik komának meg mi baja lett? Mert azt csak a sokadkézből hallottam,tehát két hete eltemették
Nem mert rokonok vannak meg matekot kéne tanulnom
Mész ma le a pályára?
ja hallottam róla...jobbulást neki is
amúgy ismertem a srácot
Amúgy valami ismerősöd a srác akivel ütköztél?
Nálunk is volt 3 hete Ambulancia.Kedves Papa(apósom)is felnyalta a lószart.
Elmenősködött egy ugrót,és keresztbe csapta rajta magát.Egy kulcscsont mínusz,meg összerepedezett a lapockája.
Most legalább nyugtom van,nem kell állandóan a motorját szervízelni.Amúgy lehet hogy eladó lesz...
Bár most még negy a szöveg,de szerintem nem sokáig fog motorozni.
Na jobbulást neked!
Megyek,mert viszem a jómadarakat a búcsúba.Csőváz
Írtam az oldalra
hát tegnap raktak másik gipszet rám...lábfejemben eltörtek csontok meg két bordám elpattant meg körbeütögettem magam ...motornak semmi mert kerékpárral voltam ...amúgy heverem kifelé de a borda az szopás....amúgy mennék már
srácnak meg a keze ami nagyon gáz mert szakadt le 1 ujja meg ripityára tört kuplungos keze ...lehet ott is van valami bordarepedés.... meg kulcsontját fájlalja ...de megmarad
amúgy 2 napja kontrollon újratörték újját szegénynek ...
szóval hadirokkantak vagyunk
de nem sírunk mert ahol fűrészelnek ott hullik a forgács...vagy örök klasszikus...aki elmegy kurvának ne sírjon ha basszák !
Futóműved hogy áll?
Hallottam Csabitót hogy hogyan jártál(nem gyalog
Fasza.
Másik komának meg mi baja lett? Mert azt csak a sokadkézből hallottam,tehát két hete eltemették
nem akartok mozorozni