Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék, hivatalos eredmény szerinte nem is 14, hanem 18. Talma...
Ezt akartam hallani
szép
Motor, hogy tetszik nektek?Van 1 kis horpadás a kipuffon, amúgy nagyon egyben van
14. talma
A büdös kurva életbe, ez a kommentátor is az agyamra megy a kibaszott okoskodásával
Neeeeeeee
Talma vazze
na azt a zsarut sajnálom nagyon....ott nem ő volt a köcsög
azt meg egy hülye buzi lelőtte ...aztán a kisgyerekei meg asszonyka otthon várták ....
ez a tragédia nem a motorozás

most azt is a nyakadba varják hogy te lövöldöztél kertvárosba
én is ütöttem el rendőrt hála istennek...
egy büdös paraszt volt és visszaugrott a motorom elé részegen azt hitte szolgálatban van meg azt , hogy elengedem felelőtlenül a gázt ..én meg átmentem a fasszopón...jól lejött a bőr rólunk a kurva anyját ....kicsit túlbuzgó volt ...
de ez egy más sztori volt
Amikor elestem a motorral akkor tört az is...vagyis elég vicces volt mert a mellényzsebemben volt a telefonom és a motor óráját betörte az óra meg a telefont...15e forint volt egy szaros kijelző a telefonba amit 32ért vettem....
nincs óra, a motorodon, vagy nem működik?
és ilyen "állatok" miatt csesznek rá a terepmotorosok és átlagban a motorosok is (pl. mi)
Igen, ilyen kellene
áááá...vicc
most szerencsétlenre rávarrják az egész világ bűneit....
nem is mondok semmit.....
Könnyebben sérült meg az a rendőr, akit egy motoros gázolt el szombaton délután Mezőkövesdnél. A baleset körülményeit az Ügyészségi Nyomozóhivatal vizsgálja.

A rendőrnek nincs törése, a lábán horzsolások vannak, jelenleg a baleseti ambulancián látják el - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház igazgatója.

A baleset akkor történt, amikor egy közúti ellenőrzéskor egy rendőr három crossmotorost akart igazoltatni Mezőkövesd belterületén. Egyikük nem állt meg, elgázolta a rendőrt. A motorosok a baleset után elhagyták a helyszínt, de fél órával később mégis visszamentek. A balesetet okozó 23 éves bükkzsérci férfit nem vették őrizetbe. A baleset körülményeit az Ügyészségi Nyomozóhivatal vizsgálja.

vigyázz lekésed!
Nah ameddig nem indítják a versenyt kimegyek aztán csinálok végre pár képet a gépről
Mármint a bontó amit mondtál