haveromnak van egy powergomb rajta rádob még lovakat ha megnyomod
na ez be van szigszallagozva a motorján...és még putri így is....a tetejébe volna erő amúgy de alul nulla a nyomatékrugalmasság....olyasmi mint egy 125 kétütem de ha kinyit a power akkor ez is olyasmi....jó azért ez erősebb de úgy jön meg az erő kb.
pont ott szar ahol enduroba folyamatosan használgatnád ...nyelezősbe menne
ja és a futóműve hát az a másik katasztrófa szar.....most pudorbob faterja csinálja de ....
viszont nehéz
volt kétszer olyan, hogy verseny előtt nem indult be ...egyszer meg leállt .....beáztak a laptopok a könnyeiktől
Tudtam, hogy van zöld is de nem akartam mondani mert megveszi. És gondolj bele kijön aludni a pályára 3 ó alvás után megriad és nem talállja a motorját a fűben és vagy a tiédre v az enyémre ül véletlenül és infartust kap a teljesítmény külömbségtől. Én nem venném a lelkemre
na ez be van szigszallagozva a motorján...és még putri így is....a tetejébe volna erő amúgy de alul nulla a nyomatékrugalmasság....olyasmi mint egy 125 kétütem de ha kinyit a power akkor ez is olyasmi....jó azért ez erősebb de úgy jön meg az erő kb.
pont ott szar ahol enduroba folyamatosan használgatnád ...nyelezősbe menne
ja és a futóműve hát az a másik katasztrófa szar.....most pudorbob faterja csinálja de ....
viszont nehéz
volt kétszer olyan, hogy verseny előtt nem indult be ...egyszer meg leállt .....beáztak a laptopok a könnyeiktől
Tudok egy vastankos DR-Z-t zsír állapotút ha kell. Áprilissal HancsákG is benyalta, volt aki vagy 1 gurigáért akarta elvinni az egyévessem motort