Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tűnik, valóban... és ennek ellenére még mindíg sokan hisznek nekik
jaaaaajj tényleeeeg
van egy tuti ötletem..pihenj még egy kicsit nehogy megeröltesd a zúzódást..... és addig küld el a berúgót nyugodtan..nyugi 1-2 hét és visszaküldöm
fasztudja de biztos őket hagyja élni ez a tróger
Mert a többi elvtárs is egy idióta fasz pojáca .
Gecc, hogy egybe vannak az idomai... bezzeg az enyém má tiszta vezetékkötegelő
Ja mondtam már? suzuki berugókar eladó. ha nem kell senkinek lomtalanításnál kirakom az utcára.
2723 Nyáregyháza Diófasor Út 53......ez egy eléggé jó kis mély telep.....jó hely én tuti oda vinném a helyedbe
Én csak azt nem értem, miért nem szólnak neki a régi elvtársak legalább. Olyanok, mint Horn Gyula, Kovács László, Németh Miklós vagy Pozsgai Imre, hogy eccsém, ez egy kalap fos, ami csináltál
köszi köszi semmi baj hogy suzuki van már
Tényleg nekem is van itthon a garázsban vagy 6-8 darab lehet holnap elviszem a méh-be . Hetek óta kínálgatom , de nem kellett eddig senkinek.
na tényleg nem kell valakinek kawára berúgókar olcsón?
Utálom mint a szart ezt a szemétládát.
Hát... nem eccerű. És le a kalappal mindenki előtt, aki legalább hármat be mer vállalni. Hogy mindez mit jelent, akkor Neked nem kell túl sokat magyaráznom.... Pláne, ha még motrozni is el mersz járni mellette
tényleg neked spanod
na re.....
keresztbe és hosszába eggyaránt már lecidázom magam.....nem jön ez a szar

köszi
Beszéljek fletóval?
köszi ..már úgy néz ki leállunk..mert van még egy neveltfiam is 10.5 éves és elegen vagyunk szerintem mert ez a fasszopó gyurcsány tolvaj nem hagy élni minket
pedig egy kislány még elférne.........
Nem is tudom ki jár audival?
Nem is tudom kettőnk közül kinek van fiatalabb gépe.
Na jó éjt mindenkinek . Holnap gálya , hogy legyen miből újj gépet venni a kerkyrának mivel ferkó tejel neki!
Ez a kép munka után készült este