Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- Mi a panasza?
- Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem időtlen-idők óta nem szeretkezik velem.
Az orvos behívja a feleséget másnapra, aki meg is jelenik.
- Doktor úr, lehetek őszinte? Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel mindig elalszok, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi: rendőrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, ezért késve érek be az irodába, ahol a főnök megkérdezi, kirúgjon vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, és mivel a főnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok megint taxit hívni, de pénzem az még mindig nincs. Ezért megkérdezi a taxis, rendőrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Természetesen megoldjuk másképp. Mire aztán hazaérek, hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
Erre az orvos:
- Elmondjam mindezt a férjének, vagy megoldjuk másképp?
Serfozo mi lett a régi berúgó karoddal?
megnézem a piedone a zsarut dvd-n most hogy kialudtam magam....
ja
"Vagy RM 250 berugókarra cserélhető" jeligére
tudom hogy nem ide vág....de eladó egy NOKIA 6234 es telcsi..patent állapotban, 2gb memória kártyával....25ért még garis
Használt vagy új km órát keresel?
Sziasztok!
vagy olvassa a fórumot
Nah, férfi vette fel...kb 5másodperces beszélgetés volt...bemutatkoztam 03-05ös exchez keresek órát...nincs azt lerakta ilyen faszán tudják fejből a készletet vagy mi az isten
Köszi a segítséget, találtam én egy mobilszámot is...reménykedem, hogy nemben azonos veszi majd fel a telefont
hali,ma voltam sztk-ba kontrolon.Mondtam hogy tegnap kurvára fájt a kezem,röntgenezzék meg.leszedték a gipszet.Azt mondták kezd összeforni és nem adnak másik gipszet.még 4hete se volt fent De tök mindegy mert semmire nem tudom használni,tök halott
hali,ma voltam sztk-ba kontrolon.Mondtam hogy tegnap kurvára fájt a kezem,röntgenezzék meg.leszedték a gipszet.Azt mondták kezd összeforni és nem adnak másik gipszet.még 4hete se volt fent De tök mindegy mert semmire nem tudom használni,tök halott
még mindig semmmi.....kezd szétdurranni a fejem már
ill. abban teljesen biztos voltam eddig is , hogy a nők faszságokat beszélnek

azt csak gondoltam , hogy egyforma a kettő
gondoltam
szewa dani
Nők mint mindig most is faszságot beszélnek, tök ugyanaz a cikkszáma a 2T-k meg a 4T-k km-órájának!
nagy ...de jó