akkor jó Márciusban vettem mega full amatör vagyok februárban lementem egy barátommal gántra,odaadta hogy menjek föl egy siraton lesz ami lesz.Felmentem és gecijóérzés volt És akkor eldöntöttem hogy kell egy ilyen mocc.Ha másik barátom adja oda a 450-es tm et lehet azt vettem volna Fingom nincs a motorozáshoz de szeretem és megyek mint a barom.2 hónap alatt egy törés a statisztika
na ha már motort váltunk....mondtak ma egy egész jo számot a motoromra, nem gondolkoztam rajta hogy leadni, de aztán elkezdtem nézelödni....
250estöl félek, másik 25öst nem mert akkor minek adom ezt el...
megakadt a szemem a yamaha wr 200on...az a baj hogy semmit nem tudok rola...
futomű ránézésre pont olyan mint az yzmbe, a blokk emg olyannak tünik mint a 25ös DT blokkja csak 200as hengerrel
ha valaki tud bármit mondani a wr200asról hogy pl az yz-mhez viszonyitva mit tud, egyáltalán megérné-e lecserélni egy olyanra?
bocs, ha hülyén fogalmaztam de szerencsére lefárasztott ma a motorozás
hát attól függ mire kell....amatőr hobbymotornak teljesen kiváló
amúgy nem rossz ..nem romlós...nem nagyon kell agyonszervízelni és ha tudsz akkor azzal is ellehet menni mindenhova....és az ár érték aránya se rossz ...
Na, ez a stájsz, amit a zozi mond.... nem fogod élvezni, szenvedés lesz.... még kettőötvennel se tudok mindenhol kettőben felmenni, ahol az ikszernéccázasok szemtelenül puffognak felfelé... nekem meg marad az eggyes nyélgáz....
a kezdők eljönnek endurózni és odaadom neki 525-öt és mondom menjen fel vele a hegyre én majd felviszem a huszonöcsit.....és mondják, hogy ááá meg nem meg nagy meg erős...aztán mondom , hogy menjen vele úgy mint az autójával és csodálatosmódon felmegy úgy hogy kerülgeti a sziklákat vele...én felnyelezem a kicsit és fönt mondja , hogy most megy és vesz egy nagyot ...meg miért hagyta rábeszélni magát a kicsire stb......nem tud vele sehova menni .....aztán mikor hallja hogy nyitott póverrel majd szétrobbantom a blokkját a fölfelébe akkor végképp elmegy a kedve a kicsitől mert soha nem merné ennyire pörgetni és közbe vezetni is....
úgyhogy van néhány tagunk akik pár alkalom után átültek nagy gépre....
szerintem egy 125-ös enduró kemény terepen semmiképp nem lehet kezdőmotor.......az már olyannak való aki vagy kisebbekről jön fölfelé és már bír vele.... vagy aki már rég tud menni és ráül...esetleg versenyzik és a köbcentikategoria miatt kell125-ös gép...de nagyon kell hozzá tudni
szerintem a nagyobbal tudnál jobban elügyeskedni...mert megbocsátóbb hidd el nyugodtan megy föl oda kezdőkkel ahova 25-tel profinak kell lenni...te meg már motoroztál annyit, hogy elbírod már engedni a gázt
250estöl félek, másik 25öst nem mert akkor minek adom ezt el...
megakadt a szemem a yamaha wr 200on...az a baj hogy semmit nem tudok rola...
futomű ránézésre pont olyan mint az yzmbe, a blokk emg olyannak tünik mint a 25ös DT blokkja csak 200as hengerrel
ha valaki tud bármit mondani a wr200asról hogy pl az yz-mhez viszonyitva mit tud, egyáltalán megérné-e lecserélni egy olyanra?
bocs, ha hülyén fogalmaztam de szerencsére lefárasztott ma a motorozás
amúgy nem rossz ..nem romlós...nem nagyon kell agyonszervízelni és ha tudsz akkor azzal is ellehet menni mindenhova....és az ár érték aránya se rossz ...
úgyhogy van néhány tagunk akik pár alkalom után átültek nagy gépre....
szerintem egy 125-ös enduró kemény terepen semmiképp nem lehet kezdőmotor.......az már olyannak való aki vagy kisebbekről jön fölfelé és már bír vele.... vagy aki már rég tud menni és ráül...esetleg versenyzik és a köbcentikategoria miatt kell125-ös gép...de nagyon kell hozzá tudni
Engem az is elég faszán elvinne. kisügyes 103kg
jó nem te
NO ERZBERG?
Köszönöm, megnézem, ha magamba tudok zárkózni kicsit, népes családom elől....
Persze mióta rátehettem a seggem gerréjére a jamboree-n, gyógyíthatatlan szerelembe estem.
egy új crossgépbe ?