Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassza meg Lapátment akartam írni neharagudj
38-48 között mozog
Az nem én vagyok! Az alján ezt találltam pc1205 fc
Valami pontosabb tipus jelölést is nyomj nekem Pálcikamen
Biztos sok a meló vele de a gyümölcse is jó.
Telkünk van ott,ne tudd meg mennyi meloval jár!
Akinek bejött az élet.
Hááát lehet jövö héten megyünk a tisza tóra!
Nem mert inkább elengedtem a mocit!
Múlt héten viszgáztam rutinból,(A)elöttem a gyerek sztenderröl nem tudta levenni a cb500-at,geciii nem tolta HANEM HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚzta!ennek az lett a vége hogy behimbálozótt és eldölt jobbra a vas a gyerek meg utána!Sajnáltam Utána mondta hogy oldalkocsisa van Ja mondanom se kell ezek után nem kellet folytatnia
De nem Üllőre hanem a pályára. A kezed nem sérült?
Nem tanácsos egyedül mocizni! Engem meg a gép tett le!
Hol lehet ezeknek az árát megtekinteni?
Üllöre?Még elég szar a kezem,tegnep meg ma Isaszegen jártam a tilosba enduroztam 3szor le is tettem a gépet,egyedül kicsit uncsi volt.
Szewasztok! Köszönöm a teljes körű tájékoztatást. Pillanatnyilag még a hesszelés fázisában vagyok, idén tuti nem lesz még husky vétel... bár mostmár nem farolhatok ki belőle, úgyláccik
gyertek ti hozzánk a hétvégén mocizni.
és ezt az ufot hogy kell felvenni elöl legyen a vékony része igaz?
aha én is így vagyok mindenképpen akartam venni és ez meg pont kapóra jött ennyi pénzért ajándék
Canon IXUS i 7x zoom . A lencsén zoom lens 2.4x
Szevasztok!
Zoozee! Mit lehet tudni erről a te310ről? Olyasmi kategória, mint az exc, vagy ez langyibb enduro? Egyáltalán ezt lehet kapni mo? Andl féle weboldalon még hírmagja sincs
Ne gondolkozz rajta. Senki nem fogja azt mondani, hogy nem jó. Amit azért találltak ki , hogy védje az egészséged az nem sok pláne ennyiért!
Vagyok mester
Monorra?
Nem volt cunami?