Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontnem gondoltam gány melónak... azért ilyen nagy méretű, mert alacsony fordulatú gép a szimó.... huszonegypár éve mi még főleg kísérletezéssel állítottunk elő mindenféle "tuningokat". Egyébként szépen lehetett "vadítani" a szimót, csak akkor hamar szétesett. Ma büszkék a robbancstulajok, ha százat megy az 50-es gépük. Jelentem, én a nyolcvanas évek végén mentem annyit általunk hangolt 50 köbös szimszonnal
Nem vedel
miért ki igyon?
van egy kis gondom remélem tudtok segíteni! Tudtok helyet javítanak gyujtótekercset? Mert meghalt és az uj 70.000, szal ha van más megoldás azt választanám inkább. Köszi!
hali
miért nikk iszik ?
tizenöt az 10 fölött van
Sziasztok!
nem baj mpost már azt is tudja!
előbb tizenötöt mondott
Mert már 10 sör fölött jár
nézd vissza az előzményeket
gyorsabb voltam
há de akkor azt miért nekem írta!?
ez egy versenygép ámerikában van olyasmi mint itt a salak ...dirt track.. .....flat track
szerintem a ducattis képre gondolt nikk"apuka"
Dirt track motorok salakon mennek
Vagy láncfűrész.... Husqvarna.....
az általad még sose látott kipu az egy rezonátor. Németeknél elég gyakori a simókon. Ma már magyarhonban is van ahol lehet terveztetni és gyártatni hasonlókat, csak még sok a házilag gyártott funkciójának tökéletesen megfelelő és jól működő, kívülről kissé gány melónak láccó rezó!
Valamelyik motoros újságban volt, hogy cross motorokból csinálnak gyorsasági gépeket elég jól néztek ki
Ez miarák? Koncerpció motor?
ezeknek miért nem volt szecskavágó az anyjuk picsája?