Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha én meg ehhez az ufohoz jó áronn hozzá jutok 4000 ft ért új ára 12 000 ft joz közel van
szeva kakukk tegnap ferihegy, ma gálya aztán kocsival kinéztem a pályára fél 6 körül.
Szia,Atis.Hol jártál?
Gabi itt vagy?
Hali mindenkibe. Nekem 3e nyakvédőm van tegnap megszolgállta az árát!
Az igazság odaát van!
lehet ebbe valami igazság?
Szia Zoozee,hogy vagy?
nikk ha majd leszel nézzél be a husqvarna topikba...találtam pár dolgot beraktam oda..........
Engem is igazoltattak pécelen még az aszfalton haver hozta a drz-t én meg robogóval,mindkettönket egyszerre kiszedtek A rendörök drz-vel voltak ugyanazzal amivel mi csak ez övé s volt a másik meg ltz-vel volt full kopott gumival!megbuntettek öt rongyra mert nemvolt nálunk a jogsi.Egész hétvégén paráztam hogy megfognak mert a környéken minden természetvédelmi terület még a krosszpálya is
nekem azt mondták h a kettő közül az ufo az jobb mivel hajlított az evs meg egyenes és az ufo nem mozog a nyakamonn
talán az evs ?
Neem,sime nyakvédö.Bocs most néztem meg alaposan
Magyarországon hol lehet még endurozni?Félek énis ugy járok mint lenes
ugyan ien?
jah és ez a kettő körül melyik jobb?
RMC-nél is van öt rongyé
oké köszi mert néztem universalnál ugyan ien 12 körül van és ez is új állapotban van és 4000 nem sok érte sztem
Hali,hol történt?
ez nem rossz ...ha elesel akkor nem tud akkorát mozdulni a nyakad és nem rándul meg ezért a csigolyák is épségben maradnak...........4000 huf-ért
Hmmm valakinek valami véleménye?
gratuláció
mert elfogtak természetvédelmi területen négyünket!