olvastam hogy eladod az Rm et? neviccelj már kurvafaszán megcsináltad,,pöpec aza gépezet
biztos nem adnám el inkább álljon a garázsba
amúgy mennyiért adod kb?
nagyon tetszi neki,,erőben nincs hiány,,csak jót mondott róla,,futóműve is frankó
ami cserés rajta: kuplung nem emelt ki rendesen
kiderült, hogy eltört egy rugó belül és bedarált pár dolgot
főmunkahenger cserés
hátsó tárcsa........
480 ért hozta el,,de aztmondja nagyon jó a motorja....
hy cool21!
igen meglehet hegeszteni,,simán,,van 3 minősített hegesztő ismerősöm is szal,,nekem is volt hegesztve 1-2 motorom dolgai...
CO-val lenne jó meghegeszteni...... vagy annál ha van jobb cucc...
azt tanácsolom vidd el minősített hegesztőhöz,,varrja össze...hamar megvan és bízhatsz benne h biztos h jólett.....
A segítségeteket szeretném kérni, még csak 4 hónapja kezdtem a crossozást még egyenlőre olyan szintem vagyok hogy megvan minden védőfelszerelésem és van egy 92-es Rm 250-em. A következő lenne a problémám ma csapatás után mosáskor észrevettem hogy két helyen meg van repedve a váz. Szerintem ezt már a vételkor meglehetett mert a repedés kicsit rozsdás volt. Na mindegy ezt már benyeltem, szóval szerintetek ezt lehet hegeszteni vagy mit tudok vele kezdeni. Küldök egy képet is hogy lássátok hol van a repedés kb ilyen mértékben van megrepedve.
hali segitségeteket kéném egy yamaha dt 125 lc 86os motor első kipurészét hol tudnék venni olcson az enyém eltört és nincs másik ha valaki tud tippet akkor 06209687024 elöre is köszi
biztos nem adnám el inkább álljon a garázsba
amúgy mennyiért adod kb?