Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy hogy?
azért mert a Suzuki a szimpla telókkal próbálkozott
ezen mértnem forditott teló van? vagy hülyeséget kérdeztem?
jó nektek h melegetek van...én néha meg tudnék fagyni
Megjöttem a Crosspályáról
Elég melegecske van....
Hy All! Uncsi már ez a 40fok még motorozni se léeeht mert mire beöltözök 2 litert leizadtam
Azt nemtom, de kinézetre nekem nagyon bejön...
hallottam hírét én is a bicskei versenynek....de az messze van és nem tudok sehogy kinézni oda
KIBEBASZOTTULDEMELEGVAN
áá, ott ült mögöttem az asszonyka, és ebédre vártak minket Szolnokra, siettünk. Hidd el, nekem nagy volt a kísértés
sajátos: élénk, könnyen észrevehető

viszont pénteken átmentünk Tápióbicskén, ki volt zászlózva, hogy most 7végén crossverseny....
Tempósabban csavarogni
Jaja, lehet így van. Meg hát akárhogy számolom, 22 éves. És ennyi idő alatt lehetett gyilok rendesen. Bár még így sztrítkormánnyal is bizti kényelmesebb, mint a hajdani kawám. Igazából tegnap mentem egyet az öreg jávámmal és arra gondoltam, de jó lenne kicsi pénzért valami vas, amivel lehet kissé csavarogni....
"túrázásra használt"
Hogy lehet, hogy csak ez az egy dolog nem jutott eszembe amikor megláttam?
Sokkal inkább ezek: tiltás, gumifüst, kitámasztó, egykerék.

Mekkora kényelmes lehet már sztrítfájter kormánnyal túrázni...
és mé nem ugrottatok akkor meg be?
mi az hogy sajátos színe van?
Láttalak benneteket, sőt, Téged pláne Messzire virít a mezed, eléggé sajátos színe van. Ott húztunk el párommal a 405-ösön, Albertirsa irányába, dél körül.
kurva jó volt ma a pályán csak az ujjaimnál már vízhólyagok nőttek aztán durrantak is dehát sebaj.....a lényeg hogy mentem 2X35 percet a pályán pihenés nélkül és még a karom sem fáradt el
ARANY!
De volt is egy ilyen film... a vak meg a süket bankot rabolt, meg autót vezetett. Vaklárma, vagy mi
Többek között a jamahás csávó... mi jártuk a rutinpályát, azt meg épp befröcskölte a faterja
Á, dehogy... csak sokan születtek azóta...
Hú de kurva rég volt
Én is akkor vizsgáztam
Nekem meg arról, hogy vak.... nem akartak jogsit adni 86-ban
nekem papírom van róla, hogy süket vagyok